ukoliko netko koristi aptanu 3 kao html css editor molim da mi pomogne u sljedecem. Nemogu nikako namjestit da mi prilikom kucanja html koda i pozivanja class ili id iz css datoteke izvrsava code assist, odnosno da mi u padajucem izborniku ponudi sve moje clase i id iz css odnosno filtrira po unesenom slovu, nesto kao sto dreamweaver radi. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aptanu koristim kao primarni editor i nisam imao sličnih problema... Probaj ići na Windows > Preferences > Aptana > Editors(Nemoj kliknuti na strelicu pored Editors, već idi na main page) i uključi Insert single proposals automaticlly, Auto-Display content assist stavi na On i Show information on hover isto stavi On... Trebalo bi raditi..
hvala na pomoci, stavke su bile ukljucene po defaultu, u svakom slucaju proradilo nakon definiranja projekta. jos jedno pitanje, dali aptana omogucava kao dreamviewer inspect element funkciju u live preview?
Ja mislim da ne, ali zato uvijek imaš Firebug.
Dali netko koristi Aptanu na Windowsima 10 te ima ovakav problem LINK
http://stackoverflow.com/questions/25514458/cannot-install-aptana-studio-3-6-on-windows
ne znam jesi uspio ali imao sam slican problem pa evo, zanima te 2. i 1. rjesenje vezano uz git, treba pokupit nodejs kako spada