Alucard social network

poruka: 8
|
čitano: 837
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Alucard social network

Naslov sve govori...

Samo zanimaju me vaša mišljenja:

1) Dali bi novu društvena mreža uspjela? (mislim ono da mogu zaradit recimo 1 000 kn/mj nakon prvih 5-6 mjeseci...)

2) Dali bi se vi prijavili (regali) na novu društvenu mrežu koja ima puno novosti i inovacija u odnosu na Facebook?

3) Što mislite općenito o otvaranju novu društvne mreže? Ponavljam. ima puno inovacija u odnosu na Facebook, twitter i sl.

Inovacije ne mogu reći ovdje na forumu!

Alucard još nije online, sada radimo plan. Ako nam vi sugerirate da je to loša ideja sada mi ćemo odustati a ako biste se uključili na nju naravno krećemo s izradom.

Najbolji Hrvatski portal o domu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Alucard social network
Moj Dom kaže...

Naslov sve govori...

1) Dali bi novu društvena mreža uspjela? (mislim ono da mogu zaradit recimo 1 000 kn/mj nakon prvih 5-6 mjeseci...)

2) Dali bi se vi prijavili (regali) na novu društvenu mrežu koja ima puno novosti i inovacija u odnosu na Facebook?

3) Što mislite općenito o otvaranju novu društvne mreže? Ponavljam. ima puno inovacija u odnosu na Facebook, twitter i sl.

Alucard još nije online, sada radimo plan. Ako nam vi sugerirate da je to loša ideja sada mi ćemo odustati a ako biste se uključili na nju naravno krećemo s izradom.

1) bi

2) da ako bih našao nešto što mi treba

3) vidi pod 2

PS.

Zar ti je mišljenje par ljudi s foruma kljuć za uspjeh ili motivacija za pokretanje posla ? Ako imaš viziju i znanje kreni , i sretno !

I'm from Hollywood
15 godina
neaktivan
Moj Dom kaže...

Naslov sve govori...

1. dali bi uspjela (ko zna)

2. ne jer dosta mi je i facebook

3 sto mislim, mislim da ima vec dosta drustveni mreza tako da.

ako vi smatrate da bi 'Alucard' mogao uspjeti bez obzira sto ja ili neko drugi rekao nebi trebali odustati.

ovako ispada da ako nas par kaze nista od toga vi cete odustati.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 14:41 (mario1990).
15 godina
odjavljen
Moj Dom kaže...

Naslov sve govori...

Kako češ pobogu zarađivati 1000 kn/mj?Stavljanjem bannera?Shvačaš li ideju socijalnih mreža?Moje mišljenje ti je da niti jedna socijalna mreža neće polučiti takav uspjeh kao FB.Pazi, nisu ponudili ništa inovativno, spašava ih veliki broj korisnika.

14 godina
neaktivan
Alucard social network

Ne mislim ja odustat zbog manjeg broja ljudi koji bi mi rekli da im se ne da regat, ali ako ja tu postavim taj post i imam 50 odgovora od toga 45 negativnih (hoću reć ne žele se regat) mislim da nema smisla onda radit...

Btw. zarada: ne trebaju meni pare kao što ima facebook meni dosta da recimo ja mogu preživit od toga ako nemam posla a ako imam da mi ovo bude "honorar".

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj Dom kaže...

Naslov sve govori...

1. Mozda

2. Ne, ne koristim ni facebook (koji je, jelte, krema drustvenih mreza). Stvarno mi te stvari ne trebaju.

3. Mislim da je veoma tesko boriti se s vec postojecima, cak je i Google tu popusio...

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
15 godina
odjavljen
Moj Dom kaže...

Ne mislim ja odustat zbog manjeg broja ljudi koji bi mi rekli da im se ne da regat, ali ako ja tu postavim taj post i imam 50 odgovora od toga 45 negativnih (hoću reć ne žele se regat) mislim da nema smisla onda radit...

Btw. zarada: ne trebaju meni pare kao što ima facebook meni dosta da recimo ja mogu preživit od toga ako nemam posla a ako imam da mi ovo bude "honorar".

Sudeći po tvojim postovima, teško da ćeš tako nešto napraviti.Prvo zabrovai Joomla!-u i ine CMS-ove.Ideja je najbitnija, no danas razne socijalne mreže niću ko gljive poslijek kiše.Alternativu nemožeš napraviti, možeš samo opciju.Spominješ množinu, znaći li to da iza tebe stoji razvojni tim?Ako da, onda zaposlite nekog u marketing, ovo sitraživanje je ja koma.

EDIT:Sad vidim da spominješ zaradu od 1000 kn/mj.Toliko možeš bez problema zaraživati sa dobrim, ali stvarno DOBRIM portalom, ako znaš i potrudiš se.

Daj smjernice, na koji način bi implementirao interakciju korisnika...

To me podsjeća na onog koji je krenu radit igru od ...COVERA{#}, a kao razvojno okruženje je koristio Notepad i stari dobri engleski jezik, kao programski jezik.Anyway, ime imaš.Podsjeća me na ime firme koja se bavi aluminijskim fasadama.Loš marketing, nema što.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 16:01 (alankish).
14 godina
neaktivan
alankish kaže...
Moj Dom kaže...

Sudeći po tvojim postovima, teško da ćeš tako nešto napraviti.Prvo zabrovai Joomla!-u i ine CMS-ove.Ideja je najbitnija, no danas razne socijalne mreže niću ko gljive poslijek kiše.Alternativu nemožeš napraviti, možeš samo opciju.Spominješ množinu, znaći li to da iza tebe stoji razvojni tim?Ako da, onda zaposlite nekog u marketing, ovo sitraživanje je ja koma.

EDIT:Sad vidim da spominješ zaradu od 1000 kn/mj.Toliko možeš bez problema zaraživati sa dobrim, ali stvarno DOBRIM portalom, ako znaš i potrudiš se.

Daj smjernice, na koji način bi implementirao interakciju korisnika...

To me podsjeća na onog koji je krenu radit igru od ...COVERA{#}, a kao razvojno okruženje je koristio Notepad i stari dobri engleski jezik, kao programski jezik.Anyway, ime imaš.Podsjeća me na ime firme koja se bavi aluminijskim fasadama.Loš marketing, nema što.

Nije nikakav cms, ima tim od 3 osobe (naravno uvijek su dobrodošli novi ljudi koji bi nam pomogli) i naravno još ću prije početka nać pa bar 3-4 osobe koje su mi potrebne.

Ime je takvo kakvo je...Alucard (čitaj naopako pa ćeš dobit ime osobe koja me inspirala za ime društvene mreže {#})

A za marketing i oglašavanje se ja ne brinem, jer sam ekonomsit i to mi je jedan dio posla tako da ću reklamiranje društvene mreže lako sredit.

Ponavljam: Ja nisam mislio zarađivat kao Facebook i da mi Alucard vrijedi 55mil.dolara (ili koliko više, ne znam ni sam)...meni je dosta ako je recimo od toga budem mogo preživit ako ostanem bez posla, ili ako bi mi poso bio prenaporan pa uzeo dugi odmor i više se posvetio Alacard-u za razvoj i tako dobio još više para...

Imam puno, puno inovacija od Facebook i Twittera...tako da očekujem makar 2/4 Hrvata koji bi mi se regali i proučavali Alacard makar na mjesec-dva...

Ajmo dalje, komentirajte, da čujem vaša mišljenja....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice