Advertising na sajtovima

poruka: 5
|
čitano: 881
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Advertising na sajtovima

Pravim jedan sajt i htio bi da stavim nekakav advertising na njega, medjutim necu da iskace 5sec kao na ADF.ly i slicnim sajtovima, da li postoji neki sajt da je dobar za online zaradu sa nekim skriptama koje mozemo ubaciti na nas sajt i kada neko udje na nas sajt da nam automatski otkucava kao jedan visit, click ili sta vec ide. Ali bez reklama kao na adf.ly itd.

Hvala unaprijed :)

Darko

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Advertising na sajtovima

Po meni je definitivno najbolji Google Adsense

Koristio sam i ostale oglasivače ali jednom sam se pokajao kada nisam dobio isplatu i od tad idem samo na provjerene oglasivače.

Articus aka Anubis
13 godina
odjavljen
Articus kaže...

Po meni je definitivno najbolji Google Adsense

Koristio sam i ostale oglasivače ali jednom sam se pokajao kada nisam dobio isplatu i od tad idem samo na provjerene oglasivače.

Znam za google adsense, ali kontao sam da li ima i neki drugi ?

Darko
12 godina
neaktivan

Znam za google adsense, ali kontao sam da li ima i neki drugi ?

Google adsense ja najbolji vjeruj mi ostale je sve sranje bukvalno, Imas domaci etarget. Pa izvoli probaj jedan od ta dva.

www.frexhosting.info - CS 1.6 - SAMP - Minecraft - Web hosting - Audio streaming
17 godina
Advertising na sajtovima
Ima XClaim koji radi na principu zakupa riječi i onhover reklama. Etarget su reklame poput Google Adsense. Možeš staviti i bannere hosting tvrtki pa zarađivati putem affiliate programa.
http://www.Hedonist385.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice