Zašto baš ta reklama?

poruka: 4
|
čitano: 1.771
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Reklama koja blokira zvuk?

Dragi ljudi. Prvo Vas sve pozdravljam. Konačno sam se prijavila jer se već dugo šuljam po sajtu tražeći razne odgovore, ali sad mi je prekipjela jedna nepravda..

Naime, čest sam pratitelj youtubea jer imam i svoj profil tamo, glazbu itd.. Jako primjećujem detalje, pa sam tako primijetila da svaki put, ali svaki put kada mi se na bilo kojem puštenom videu pojavi reklama od "EVOTV" , svaki put mi nestane zvuk. To mi se poćelo događati jučer, nisam odmah skužila da je o određenoj reklami rijeć   - to su one na dnu videa koje se isključuju. Moram reći, ima ih na sve strane. Bastardz! Prvo sam mislila da se zvuk isključi u trenutku kada stisnem iksić, ali onda sam skužila da nestane čim se pojavi taj ljubičasti vrag. (dakle ljubičasta EVOTV reklama s pesom) Odmah sam išla isprobati drajvere i sve štima jer mi sve drugo radi. Kako na myspaceu, vimeu, svim video sajtovima, tako je sve u redu i sa vlc-om i wmplayerom. Mp3 radi normalno, filmovi imaju zvuk. Ma znam 100 posto da je youtube jer sve štima dok ne dođe ta reklama, a blokirati to ne mogu. I nakon toga nema zvuka do kraja videa, nekad i na sljedećem, pa restartiram browser, pa opet mogu gledat (na druge se reklame ne gasi zvuk pa ih samo maknem) i čim dođe EVOTV, gotovo.. To užasno frustrira i ljuti. Čak sam i EVOTV poslala meil. Jedan vrlo ljut! Molim vas da se javi netko ukoliko je imao sličnih problema, jer sve više vidim da je na ovom netu danas sve moguće. Lijepi pozdrav :)

luna
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.4.2013 3:44 (luna66).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zašto baš ta reklama?

Probaj blokirati reklame sa AdBlock ili Ghostery ekstenzijama za browser. I stavi link na kanal da posjetimo  {#}

Sanjao sam fini parti, mnogo ljudi nigdje žandara...

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Zašto baš ta reklama?

Prvo sam tražila načina da ne skidam nikaki bloker. Išla sam na youtube opcije, kao isključila reklame al' to ne vrijedi. Imala sam davno prije AdBlock ali sam imala problema nakon toga, neki virus mi se uvukao. Sada sam ga skinula i kolko vidim funkcionira, al' sve me strah, spekla sam se.. Hvala ti na savjetu, fakat sam pažljiva otkad mi se komp jedva oporavio :)

luna
17 godina
Re: Zašto baš ta reklama?
luna66 kaže...

Prvo sam tražila načina da ne skidam nikaki bloker. Išla sam na youtube opcije, kao isključila reklame al' to ne vrijedi. Imala sam davno prije AdBlock ali sam imala problema nakon toga, neki virus mi se uvukao. Sada sam ga skinula i kolko vidim funkcionira, al' sve me strah, spekla sam se.. Hvala ti na savjetu, fakat sam pažljiva otkad mi se komp jedva oporavio :)

Stavi si usput i WoT

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice