- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada kliknem na neki video prvih 5 sekundi sve je crno i pixelated, ako vratim na pocetak videa sve je oke, ali ako refresham opet je sve crno prvih 5 sekundi i nastavi se normalno, zna netko rijesenje?
To ti je zato jer YouTube automatski bira kvalitetu u kojoj ćeš gledati video ovisno o tvojoj brzini interneta, pa je logično da će prvo krenuti od lošije kvalitete prema najboljoj.
Svejedno ne bi trebalo da bude crno , a ni pixelated svaki put jer youtube pamti tvoju brzinu tako da nece svaki put krenuti od najlosije nego zadnje prikladne pa onda promijeniti po potrebi.
Kada kliknem na neki video prvih 5 sekundi sve je crno i pixelated, ako vratim na pocetak videa sve je oke, ali ako refresham opet je sve crno prvih 5 sekundi i nastavi se normalno, zna netko rijesenje?
To ti je zato jer YouTube automatski bira kvalitetu u kojoj ćeš gledati video ovisno o tvojoj brzini interneta, pa je logično da će prvo krenuti od lošije kvalitete prema najboljoj.
Ne bih rekao da je do toga. Imao sam WIN 7 na laptopu i sve je bilo super, a otkad sam ga upgradea na WIN 8.1 imam isti problem, i to ne samo na youtubu. Najviše iritira kad hocu pogledat neki kratki video ili vine pa se učitava 3 sekunde a video traje 7s haha (al kad vratim unazad mogu normalno pogledat)
Edit: Nisam siguran, laptop mi je sad ugašen i ne da mi ga se palit, ali mislim da mi i na 9gagu neželi gifove odmah učitat nego isto taj black pixelated screen prvo
Možda flash player , mada ne znam jel on ima kakve veze sa gifovima. Probay na youtube disable hardware acceleration, ako nisi na html5
Što ti uopće reproducira video s YouTubea? Flash ili HTML? Ili možda nešto treće? Klikne desnom tipkom miša na video - ako je u pitanju HTML5, dobit ćeš izbornik u kojem će zadnji odabir biti About the HTML5 player. Ako je Flash, onda će ti negdje u izborniku pisati Adobe Flash.