WLM problem! hitno!

poruka: 11
|
čitano: 2.065
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
WLM problem! hitno!

Zašto mi se ovo pojavljuje svaki put kada pokušam instalirati WLM? Firewall sam isključio ali opet nećePlač

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2009 19:27 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WLM problem! hitno!

Dajte molim vas!!!Plač

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WLM problem! hitno!

Svima kojima ne radi webinstaller koji je default (npr. win xp x64) mogu instalirati na zdravo seljački način pomoći .msi installera.

Skini s ovoga linka što ti već treba i instaliraš normalno, uživaj.

http://cid-ecd405456bbcc49c.skydrive.live.com/browse.aspx/Windows%20Live%20MSI%20Installers

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WLM problem! hitno!

p.s. također možeš probati instalirati preko weba najnoviji Windows Live 9

link: http://download.live.com

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WLM problem! hitno!

Evo i kad sam ga instalirao izbaci mi grešku pri logiranju: 80048820. Reinstalacija windowsa nije pomogla(čak sam sa XPa prebacivao na Vistu). Svim frendovima normalno radi. Da nije možda nešto u routeru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WLM problem! hitno!

Jesi siguran da su ti datum i sat na računalu ispravno podešeni?

Napravi slijedeće: Otvori control panel - internet options - advanced i pogledaj jesu li ti upaljeni SSL 2.0 i SSL 3.0.

Potom klik na start pa run i ukucaj:

regsvr32 softpub.dll

regsvr32 wintrust.dll

regsvr32 initpki.dll 

regsvr32 MSXML3.dll 

Vjerovatno će do datuma doduše biti :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 9:47 (nCh!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: WLM problem! hitno!
BORN kaže...

Evo i kad sam ga instalirao izbaci mi grešku pri logiranju: 80048820. Reinstalacija windowsa nije pomogla(čak sam sa XPa prebacivao na Vistu). Svim frendovima normalno radi. Da nije možda nešto u routeru?

Mislim da je to do tebe, tj do veze. Ako imaš više kompova spojenih na router onda može biti zbog toga jer je tako meni bilo. Cimer je nešto skidao sa neta pa mi se nije htio logirati. Ali ako ne radi od prve, pričekaj par dana možda i manje pa će proraditi. Probaj otići na ebuddy.com ili meebo.com i tamo se logiraj pa vidi hoće li ti tamo raditi.
Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 12:54 (Pero Dinamit).
17 godina
neaktivan
RE: WLM problem! hitno!
nCh! kaže...

Jesi siguran da su ti datum i sat na računalu ispravno podešeni?

Napravi slijedeće: Otvori control panel - internet options - advanced i pogledaj jesu li ti upaljeni SSL 2.0 i SSL 3.0.

Potom klik na start pa run i ukucaj:

regsvr32 softpub.dll

regsvr32 wintrust.dll

regsvr32 initpki.dll 

regsvr32 MSXML3.dll 

Vjerovatno će do datuma doduše biti :D

ovaj initpki.dll ne radi(pogledaj sliku)
Pero Dinamit kaže...
BORN kaže...

Mislim da je to do tebe, tj do veze. Ako imaš više kompova spojenih na router onda može biti zbog toga jer je tako meni bilo. Cimer je nešto skidao sa neta pa mi se nije htio logirati. Ali ako ne radi od prve, pričekaj par dana možda i manje pa će proraditi. Probaj otići na ebuddy.com ili meebo.com i tamo se logiraj pa vidi hoće li ti tamo raditi.
 na ebuddyu radi
17 godina
neaktivan
WLM problem! hitno!

Ima li tko još kakvu ideju molim vas? Na drugom kompu(na istom routeru) radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WLM problem! hitno!

Frend imal isti problem, kod njega je na kraju ispalo da je imal krivo namjesten datum i vrijeme - daj to provjeri prvo, ak to ne pomaze: LINK

Intel Core2Duo E8600 @ 4200MHz -> Thermaltake CL-P0464 DuOrb | Gigabyte GA-P35-DS4 | OCZ Reaper 2x2GB @ 1120MHz | Gigabyte 8800GTX 768MB 660/2000MHz -> Accelero Xtreme 8800 | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B | Logitech G15 | Logitech MX518
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WLM problem! hitno!

Evo što sam bio siguran da datum valja primjeto sam da se vrijeme vratilo za dvije godine! Sad naravno radi

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 20:03 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice