- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dajte molim vas!!!
Svima kojima ne radi webinstaller koji je default (npr. win xp x64) mogu instalirati na zdravo seljački način pomoći .msi installera.
Skini s ovoga linka što ti već treba i instaliraš normalno, uživaj.
http://cid-ecd405456bbcc49c.skydrive.live.com/browse.aspx/Windows%20Live%20MSI%20Installers
p.s. također možeš probati instalirati preko weba najnoviji Windows Live 9
link: http://download.live.com
Evo i kad sam ga instalirao izbaci mi grešku pri logiranju: 80048820. Reinstalacija windowsa nije pomogla(čak sam sa XPa prebacivao na Vistu). Svim frendovima normalno radi. Da nije možda nešto u routeru?
Jesi siguran da su ti datum i sat na računalu ispravno podešeni?
Napravi slijedeće: Otvori control panel - internet options - advanced i pogledaj jesu li ti upaljeni SSL 2.0 i SSL 3.0.
Potom klik na start pa run i ukucaj:
regsvr32 softpub.dll
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll
regsvr32 MSXML3.dll
Vjerovatno će do datuma doduše biti :D
Evo i kad sam ga instalirao izbaci mi grešku pri logiranju: 80048820. Reinstalacija windowsa nije pomogla(čak sam sa XPa prebacivao na Vistu). Svim frendovima normalno radi. Da nije možda nešto u routeru?
Jesi siguran da su ti datum i sat na računalu ispravno podešeni?
Napravi slijedeće: Otvori control panel - internet options - advanced i pogledaj jesu li ti upaljeni SSL 2.0 i SSL 3.0.
Potom klik na start pa run i ukucaj:
regsvr32 softpub.dll
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll
regsvr32 MSXML3.dll
Vjerovatno će do datuma doduše biti :D
Ima li tko još kakvu ideju molim vas? Na drugom kompu(na istom routeru) radi.
Frend imal isti problem, kod njega je na kraju ispalo da je imal krivo namjesten datum i vrijeme - daj to provjeri prvo, ak to ne pomaze: LINK
Evo što sam bio siguran da datum valja primjeto sam da se vrijeme vratilo za dvije godine! Sad naravno radi