Winrar compression

poruka: 11
|
čitano: 2.416
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Winrar compression

Moze savjet kako kompresirati veliki file za slanje preko e-maila,facea i sl.

Npr 300injak mb ako mogu bar za 1/3 smanjit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Winrar compression
themilition kaže...

Učinkovitost kompresije ovisi o vrsti sadržaja. Ne možeš ti tu puno učiniti. Reci, o kojoj vrsti datoteka je riječ?

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
14 godina
protjeran

Radi se o mp3 fileovima njih 30ak

15 godina
neaktivan

neces puno dobit

kao i jpg to je vec kompresirana datoteka

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
13 godina
protjeran
Winrar compression

Kako da kopresujem na najmanje vidio sam na youtube sto je jedan postavio GTA 4 ja mislim za PSP koji zauzima 6,7GB on je kompresovo u 11mb?

http://www.youtube.com/watch?v=SFuSgOwAiyY

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
fraps kaže...

Kako da kopresujem na najmanje vidio sam na youtube sto je jedan postavio GTA 4 ja mislim za PSP koji zauzima 6,7GB on je kompresovo u 11mb?

I mene zanima kako to urade. Ja juče skinuo Left for Dead 2. Instalacija je bila kompresovana i bila je teška 1.8 GB, a nakon instalacije igra je zauzela 11 GB.

Dafuq I just read?
17 godina
neaktivan
themilition kaže...

Moj savjet ti je da to kompresujes pomocu winrara i onda uploadujes fajl na jedan od 1-click hosting servisa tipa rapidshare, rapidgator, depositfiles, mediafire itd...

I onda posaljes link na fajl preko fejsa ili emaila.

Program za ekstremnu kompresiju je kgb archiver. Postoji legenda da je San Andreas bio zapakovan u 64 KB pomocu doticnog alata.

13 godina
protjeran
Winrar compression

Znam taj KGB archiver sinoc sam ga skino ali ja stavio na amximum KGB i nece da krene i prekino valjda treba duze cekat

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fraps kaže...

Čisto sumnjam da je ovo moguće. 

SaidSikiraX kaže...
fraps kaže...

I mene zanima kako to urade. Ja juče skinuo Left for Dead 2. Instalacija je bila kompresovana i bila je teška 1.8 GB, a nakon instalacije igra je zauzela 11 GB.

Instalacijski paket sadrži već komprimirane datoteke tako da gotovo svaki program ispadne nešto teži po sustav nakon instalacije. 

13 godina
protjeran

Sacu da nadjem ako mognem pa ti u pm posaljem jer ovde nesmijem vec su mi dali crveni jednom sto sam stavio to

EDIT:I neki je preko ovog programa KGB Spakovo Windows 7 u 6,5mb dao link da se download

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 19:22 (fraps).
16 godina
neaktivan
fraps kaže...

Radi se o PAQ kompresijskim algoritmima koji trebaju jako puno vremena za komprimiranje podataka, ali imaju znatno veću stopu kompresije od ostalih algoritama. Za usporedbu Winrar, Winzip, 7Zip i slični koriste LZW i LZMA kompresijske algoritme koji su relativno brzi i dovoljno učinkoviti za svakodnevnu primjenu...

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 19:33 (rustweaver).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice