Moze savjet kako kompresirati veliki file za slanje preko e-maila,facea i sl.
Npr 300injak mb ako mogu bar za 1/3 smanjit.
Učinkovitost kompresije ovisi o vrsti sadržaja. Ne možeš ti tu puno učiniti. Reci, o kojoj vrsti datoteka je riječ?
Radi se o mp3 fileovima njih 30ak
neces puno dobit
kao i jpg to je vec kompresirana datoteka
Kako da kopresujem na najmanje vidio sam na youtube sto je jedan postavio GTA 4 ja mislim za PSP koji zauzima 6,7GB on je kompresovo u 11mb?
Kako da kopresujem na najmanje vidio sam na youtube sto je jedan postavio GTA 4 ja mislim za PSP koji zauzima 6,7GB on je kompresovo u 11mb?
I mene zanima kako to urade. Ja juče skinuo Left for Dead 2. Instalacija je bila kompresovana i bila je teška 1.8 GB, a nakon instalacije igra je zauzela 11 GB.
Moj savjet ti je da to kompresujes pomocu winrara i onda uploadujes fajl na jedan od 1-click hosting servisa tipa rapidshare, rapidgator, depositfiles, mediafire itd...
I onda posaljes link na fajl preko fejsa ili emaila.
Program za ekstremnu kompresiju je kgb archiver. Postoji legenda da je San Andreas bio zapakovan u 64 KB pomocu doticnog alata.
Znam taj KGB archiver sinoc sam ga skino ali ja stavio na amximum KGB i nece da krene i prekino valjda treba duze cekat
Čisto sumnjam da je ovo moguće.
I mene zanima kako to urade. Ja juče skinuo Left for Dead 2. Instalacija je bila kompresovana i bila je teška 1.8 GB, a nakon instalacije igra je zauzela 11 GB.
Instalacijski paket sadrži već komprimirane datoteke tako da gotovo svaki program ispadne nešto teži po sustav nakon instalacije.
Sacu da nadjem ako mognem pa ti u pm posaljem jer ovde nesmijem vec su mi dali crveni jednom sto sam stavio to
EDIT:I neki je preko ovog programa KGB Spakovo Windows 7 u 6,5mb dao link da se download
Radi se o PAQ kompresijskim algoritmima koji trebaju jako puno vremena za komprimiranje podataka, ali imaju znatno veću stopu kompresije od ostalih algoritama. Za usporedbu Winrar, Winzip, 7Zip i slični koriste LZW i LZMA kompresijske algoritme koji su relativno brzi i dovoljno učinkoviti za svakodnevnu primjenu...