Windows XP nedostaci

poruka: 28
|
čitano: 4.930
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Windows XP nedostaci
pitanje

Imam instaliran XP SP3. Ne mogu naći programe koji stoje u ->Start->All programs->Accessories poput (Paint,Sound Recorder,Calculator i one igre koje dobite u Windowse, 3D Flipper i druge). Probao sam sa većinom programa koji vraćaju XP u početnu poziciju ali ih još uvijek nema. Zna li netko gdje bi ih mogao pronaći ?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
16 godina
Windows XP nedostaci
autorov komentar

Ne meni netreba shortcut meni trebaju sve .exe aplikacije. Hvala svjedno !

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

2 0 hvala 2
16 godina
Windows XP nedostaci
autorov komentar

Zna li netko ima li softver za vraćanja windows accessories aplikacija ?

2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Windows XP nedostaci

Kakav XP imaš?

Pretpostavljam neki custom koji si skinuo jelda?

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows XP nedostaci

Možda si skinuo nlite-ane windowse kod kojih je netko izbacio te programčiće, u tom slučaju ih ne možeš nikako vratiti jer ih nema...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 14:00 (w41ker).
17 godina
neaktivan
Windows XP nedostaci

Nisam odavno radio u Windows XP, ali mislim da bi ti trebalo biti u Control Panel-> Add/Remove Programs-> Add/Remove Windows Components (ili tako nekako). Uglavnom tamo potraži.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows XP nedostaci
autorov komentar

Ni je, frend mi ga je instaliral i tada sam imao sve accessories ali prije tjedan dana svi su nestali automatski nisu bili ni u recycle binu

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Ako sam te dobro razumio, ti možeš pokrenuti iz Start/All programs/Accessories, ali bi ti htjeo uzeti taj exe file, i npr staviti ga na USB. Ako je tako, klikni desnim klikom npr. na Paint i idi svojtva, kada ti se otvori prozor, pisat će ti pored TARGET nešto kao  %SystemRoot%\system32\mspaint.exe

i kopiraj to sve bez  mspaint.exe  i otvori Moje Računalo, i gore gdje je adresna traka to zalijepi i trebao bi ući tamo gdje se tvoj exe file nalazi, i samo tada pretražuješ mspaint.exe i trebalo bi ga pronaći. Kod mene je Vista pa ako je kod tebe XP onda bi bilo najbolje da probaš po redu, tj da ne koristiš ovo moje %SystemRoot%\system32\mspaint.exe nego ono što tebi izbaci u TARGET.

Ako sam opet promašio, onda ovo zanemari. :-D

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 14:03 (vickokill).
17 godina
neaktivan
Windows XP nedostaci

Kakav CD si koristio za instalaciju Windowsa - originalni, neizmjenjeni ili neki koji je netko prilagođavao svojim potrebama?

Ukoliko si instalirao nekavu gamersku, black ili ne znam koju drugu hackersku verziju XP-a, nabavi normalan CD od Windowsa i ponovno instaliraj.

Ukoliko je XP instaliran s normalnog, originalnog, neizmjenjenog CD-a, tada odeš na Start-> Set Program Access and Defaults i tu odabereš Add/Remove Windows Components  i tu stavi kvačice pored dijelova Windowsa koje želiš koristiti. Potom stisni Next.

0 0 hvala 0
16 godina
Windows XP nedostaci
autorov komentar

Na microsoft stranici sam nasao samo mspaint.exe ali ostalih nema

2 0 hvala 2
16 godina
Windows XP nedostaci
autorov komentar

Eh,problem je sto trenutno nemam xp cd... sad mi nema pomoci

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Imam instaliran XP SP3. Ne mogu naći programe koji stoje u ->Start->All programs->Accessories poput (Paint,Sound Recorder,Calculator i one igre koje dobite u Windowse, 3D Flipper i druge). Probao sam sa većinom programa koji vraćaju XP u početnu poziciju ali ih još uvijek nema. Zna li netko gdje bi ih mogao pronaći ?

takav je i meni problem sa SP3 pa sam preša natrag na SP2 i sad sve radi
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 14:10 (sk8 4 life).
16 godina
autorov komentar
sk8 4 life kaže...
Mitch kaže...

Moze biti i to ali vjerujem da postoji neki program u nekom casopisu sam procital ali ne znam kak se zove
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
sk8 4 life kaže...
Mitch kaže...

Moze biti i to ali vjerujem da postoji neki program u nekom casopisu sam procital ali ne znam kak se zove
 googlaj malo pa ceš valjda nac!!
16 godina
Windows XP nedostaci
autorov komentar

Možda postoji program koji repaira windows ?

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Možda postoji program koji repaira windows ?

znam da imam program koji vraca windows na stanje u kojem je bio prije neke uninstalacije a za repair windows ako je takav od kad si ga reinstalira ne...iako sigurno nije besplatan ??

to ti je zbog SP3 probaj dignut sa neta novi build za SP3
16 godina
neaktivan

Probaj ih nać u system32 ,ako ih nema ,a nemaš CD ,reci ili mi ostavi mail u privatnoj poruci pa ćemo ih izvadit iz windowsa! Najpametnije bi bilo da nabaviš original instalaciju i napravit repair!

Inače ,neznam koji k.. je ljudima al sa SP3 je kod mene na 4 PCa sve u redu! I još k tome iama modificiranu verziju

sa izmjenjenim datotekama i windowsi su mi stabilni i svi rade bez ikakvih problema!

16 godina
neaktivan
Windows XP nedostaci

A zašto nebi uradio system restore???

To ti je naj jednostavnije i možda najbolje pomogne!!!

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Probaj ih nać u system32 ,ako ih nema ,a nemaš CD ,reci ili mi ostavi mail u privatnoj poruci pa ćemo ih izvadit iz windowsa! Najpametnije bi bilo da nabaviš original instalaciju i napravit repair!

Inače ,neznam koji k.. je ljudima al sa SP3 je kod mene na 4 PCa sve u redu! I još k tome imam modificiranu verziju

sa izmjenjenim datotekama i windowsi su mi stabilni i svi rade bez ikakvih problema!

zašto bi mu laga...stvarno mi na SP3 nije bilo games ili paint i radio mi neke probleme...stvari koje ne koristim ali ipak...sam peša natrag na SP2!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne velim da mu lažeš! Samo velim da ja imam SP3 instaliran skoro godinu dana ,u međuvremenu sam preinstaliral windowse na 2 PCa sa slipstreamanim SP3 i nemam nikakvih problema! Niti mi se gube fajlovi ili programi! Možda je Mitch negdi pokupil kakav virus ili crv i to je uzrok ,ko zna! SP3 jednostavno ne može bit kriv za takve stvari ako je sistem podešen kak treba!

16 godina
neaktivan
Windows XP nedostaci

a zasto ti stavljas poruke 2 puta??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Iskreno rečeno, nemam pojma! Sad sam videl i ostal paf! Sad ćemo vidjet šta je!?

16 godina
neaktivan
stjepan0072 kaže...

a zasto ti stavljas poruke 2 puta??

Sad znam kaj je bilo. Sporo osvježava stranicu pa sam ja bil dva puta stisnul pošalji! I tak dvaput!
16 godina
neaktivan
Windows XP nedostaci

valjda koristiš IE 7 ili drugu verziju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

Ne ,Firefox 3.0.6 ,ali mi se tad u pozadini vrtil True Image 11. Ali , nije ni Firefox bogomdan i savršen - otvori pet tabova i postane puž!
Ja sad imam 4 GB DDR 3 rama (OK ,znam 3.25) pa se to još uvjek događa! Čuj ,kaj jači hardver izlazi to biseri rade i sve zahtjevniji softver! Ali evo ,sad sam u Sedmici na istom PC-u i to se toliko ne primjećuje iako je Firefox i tu na prosječno 30% memorije!
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
sk8 4 life kaže...

Ne ,Firefox 3.0.6 ,ali mi se tad u pozadini vrtil True Image 11. Ali , nije ni Firefox bogomdan i savršen - otvori pet tabova i postane puž!
Ja sad imam 4 GB DDR 3 rama (OK ,znam 3.25) pa se to još uvjek događa! Čuj ,kaj jači hardver izlazi to biseri rade i sve zahtjevniji softver! Ali evo ,sad sam u Sedmici na istom PC-u i to se toliko ne primjećuje iako je Firefox i tu na prosječno 30% memorije!
 potpisujem
16 godina
Windows XP nedostaci
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Riješio sam probleem pomoću laptopa i 2. posta Hvala !

2 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice