Windows PE Mini CD Edition

poruka: 8
|
čitano: 2.371
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Windows PE Mini CD Edition

trebo bi neki progrma koji popravlja windowse kao npr taj u naslovu ali je za xp meni treba za vistu x64....tj da pronalazi greske i da ih sam popravi

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows PE Mini CD Edition
gujarroba kaže...

trebo bi neki progrma koji popravlja windowse kao npr taj u naslovu ali je za xp meni treba za vistu x64....tj da pronalazi greske i da ih sam popravi

Ni jedan "program" ne "popravlja" Winse sam, okani se ćorava posla. Bolje napiši šta te muči pa će ti netko pokušati pomoći.
MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 3GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
16 godina
protjeran

krek kaže...
gujarroba kaže...

Ni jedan "program" ne "popravlja" Winse sam, okani se ćorava posla. Bolje napiši šta te muči pa će ti netko pokušati pomoći.
 znas sta kad imas virus i on ti pojede neke datoteke tj antivirus obrise datoteke u kojima je bilo virusa a u mom slucaju dosta je obrisano,,,,
e sad jedan od nacina je da ubacim cd od windowsa i odem na repair windows jel takp???
jel postoji takav program da tacno odredi koji fajlovi fale to sam mislio..poz
RoBa the ljuti
16 godina

-isti onaj cd skojeg si instalirao... (reinstal). Posti prije je pametan savijet.

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
16 godina
neaktivan
start - run
upiši: SFC /scannow (napomena: iza SFC se nalazi razmak)
i klikni ok

i onda će te tražiti da ubaciš cd od windowsa i onda će dalje sam obaviti posao
16 godina
protjeran
ihush kaže...

-isti onaj cd skojeg si instalirao... (reinstal). Posti prije je pametan savijet.

problem je sto mi komp steka....snimam 2 filma posto imam 2 przilice i ono nenormalno steka a redovna odrzavam nod32 i ostale spyware programe(adware,spybot)
RoBa the ljuti
16 godina
gujarroba kaže...
ihush kaže...

problem je sto mi komp steka....snimam 2 filma posto imam 2 przilice i ono nenormalno steka a redovna odrzavam nod32 i ostale spyware programe(adware,spybot)
 -podešavanje, optimizacija itd.. jer defaultne postavke su onak' šminka za reklamu, za brz i stabilan rad treba puuuuno podešavanja bez obzira na snagu kompa. btw kad si zadnji put defragmentirao disk? u vezi snimanja je to čest problem.
自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
16 godina
protjeran
ihush kaže...
gujarroba kaže...
ihush kaže...

-podešavanje, optimizacija itd.. jer defaultne postavke su onak' šminka za reklamu, za brz i stabilan rad treba puuuuno podešavanja bez obzira na snagu kompa. btw kad si zadnji put defragmentirao disk? u vezi snimanja je to čest problem.
 lol....juce
svakih 5 dana to radim sa programima tuneup,auslogich i diskkeeper 2009
RoBa the ljuti
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice