Windows 7 spor

poruka: 5
|
čitano: 2.711
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Windows 7 problem

Pozz imam windows 7 Ultimate, 1 gb rama , AMS Sempron 2.70 GHz i graficku itegriranu. Windows mi je u zadnje vrijeme uzasno spor . Ocistio sm ga od virusa u safe modu sa malwarebytes-om, ali i dalje nista . Imam cd od windows xp-a kojeg sam dobio sa pc om iz HGspota , ali mi je key kod bio na naljepnici koja se "unistila". Neznam kako bi instalirao sad taj xp ili ocistio sedmicu. Da napomenem i to da imam externi HDD 320 gb . Ako mi netko moze pomoc oko instalacije xp-a bio bi mu jako zahvalan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 19:37 (dodoPS3black).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Windows 7 problem
dodoPS3black kaže...

Pozz imam windows 7 Ultimate, 1 gb rama , AMS Sempron 2.70 GHz i graficku itegriranu. Windows mi je u zadnje vrijeme uzasno spor . Ocistio sm ga od virusa u safe modu sa malwarebytes-om, ali i dalje nista . Imam cd od windows xp-a kojeg sam dobio sa pc om iz HGspota , ali mi je key kod bio na naljepnici koja se "unistila". Neznam kako bi instalirao sad taj xp ili ocistio sedmicu. Da napomenem i to da imam externi HDD 320 gb . Ako mi netko moze pomoc oko instalacije xp-a bio bi mu jako zahvalan.

spor ti je zbog malo rama..... barem da imas 2 gb iso bi normalno..... win 7 moze povuc do 700 mb dok nista ne radi (u mom slucaju skoro giga) 

Sretan Božić i godina nova!
15 godina
neaktivan
dodoPS3black kaže...

Pozz imam windows 7 Ultimate, 1 gb rama , AMS Sempron 2.70 GHz i graficku itegriranu. Windows mi je u zadnje vrijeme uzasno spor . Ocistio sm ga od virusa u safe modu sa malwarebytes-om, ali i dalje nista . 

Možda pomogne defragmentacija diska?

upiši u start -> search: disk defrag pa pokušaj.

i naravno još gigu rama barem ubaci.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 23:38 (mario1990).
13 godina
Kewin kaže...

spor ti je zbog malo rama..... barem da imas 2 gb iso bi normalno..... win 7 moze povuc do 700 mb dok nista ne radi (u mom slucaju skoro giga) 

Nije nužno, ja sam do prije pola godine pogonio Win7 na 1GB ram-a, i nikad mi nije bio spor, još sam radio u VS-u, doduše tada malo jeste.

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
17 godina
Kewin kaže...
dodoPS3black kaže...

Windows 7 može radit na 1gb memorije, bez frke za nekog nezahtjevnog korisnika samo se 7 mora optimizirat i poisključit nepotrebne stvari kojih ima dost. Normalno ne smije se imat previše otvorenih programa, koji žderu puno memorije i onda bude ok znači bez discipline i uštede na 7 sa 1gb memorije nema ništ.{#}{#}

Dodatni problem je taj kaj u ovom slučaju, integrirana grafika uzima dio sistemske memorije za svoje potrebe i eto još jedan problemčič.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice