Windows 7 problemi sa zvukom

poruka: 13
|
čitano: 11.860
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7 problemi sa zvukom! Molim POMOĆ!!

Evo kako stvari stoje.

Instalirao sam Windows 7 Ultimate! I sve normalno radi.Al zato se stvorio problem sa zvukom! Windows mi prepoznaje zvučnike ali ne dopire zvuk iz njih. A drivere ne mogu nači...pa jel bi mi mogao netko pomoći oko tog problema!?

Matična: Asus P5GD1 Pro

Evo što sve podržava..pa ako će nekome pomoć!

LINK

Hvala!

.ılı.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|.ılı. ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Drivere imaš ovdje , a manual ovdje ako zatreba.

A ako je sve uredu sa zvučnicima i sve uredno spojeno vidi da li su zvučnici postavljeni kao zadano za reprodukciju.

U mom slučaju dok ne instaliram realtekove drivere mogu prebacivati između slušalica i zvučnika, a kada stavim realtekove drivere

zvuk piči na sve izlaze.

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Windows 7 problemi sa zvukom! Molim POMOĆ!!

Skini drivere za zvuk s Asusove stranice, ako nema za 7 onda one od Viste.

15 godina
neaktivan

Hvala dečki! Uspio sam! Radi sve osim mikrofona.Znate možda u čemu je problem?

EDIT: Jel mogu presnimat drivere? Znači ako imam jedne na kojima mi rade zvučnici a ne radi mikrofon..mogu preko njih instalirat druge? znači da ne brišem ništa?

.ılı.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|.ılı. ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 23:58 (imager1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Instalirao sam Windows 7 Ultimate! I sve radi osim zvuka??? Windows prepoznaje zvucnike ali rade mi samo dva zvucnika od 5.1 sistema. Drivere ne mogu naci pa je l' bi mi mogao pomoc oko tog problema. Zahvaljujem u napred

Matična: Asus P5Q-E   link http://www.asus.rs/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2267&modelmenu=2

15 godina
neaktivan
archer02 kaže...

Drivere imašovdje , a manual ovdje ako zatreba.

A ako je sve uredu sa zvučnicima i sve uredno spojeno vidi da li su zvučnici postavljeni kao zadano za reprodukciju.

U mom slučaju dok ne instaliram realtekove drivere mogu prebacivati između slušalica i zvučnika, a kada stavim realtekove drivere

zvuk piči na sve izlaze.

jel meni mozes pomoc ja isto nemam zvuka na win 7 moja maticna http://www.gigabyte.co.rs/products/mb/specs/ga-ep35-ds3l.html

15 godina
neaktivan

Instaliram evo po drugi puta win 7 ultimate....prvi puta zvuk perfektan sve štima.........srušim te windowse stavim isto ultimate ali zvuka nema.....drivere sam instalirao isto ko prvi puta..kad prislonim uho na zvučnik nešto malo čujem!!Probao sam na control panel del je sve na max. i je!Zvučnici rade ali glasnog zvuka nema.Isprobao sam zvučnike na mob i rade ko stanica!

Molim pametne glave da mi pomognu....hvala unaprijed!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows 7 problemi sa zvukom
rome911 kaže...

Koju maticnu plocu imaš napisi tocan model, jesi uopce instaliral drivere za zvuk ili nisi ili je nekaj zapelo mozda.Cool

14 godina
neaktivan

Molim vas pomozite ima piratski windows 7 home ,maticnu 939N68PV-GLAN http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=939N68PV-GLAN

neki put mi radi zvuk kad upalim PC a neki put ne ,vecniom puta NE.

Neki draveri su skinuti koje je win7 sam updetao.

Nema drivera za windows 7 , provao sam staviti od viste ali mi pri istalaciji dode da su ti driveri samo za vistu ,te xp i ostale.

ako moze iko ikako pomoci, hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam problem, instaliram realtekove drivere za zvuk i trazi me da resetiram komp kad to napravim zvuk radi, ali kad poslje toga ugasim komp i ponovo upalim izbrise mi drivere za zvuk i od modema i postavi one koji su ugradeni u windowse (7) a sa njima mi zvuk i modem ne rade....

ima ko kakvo rjesenje??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Caos .... imam mali problem oko windovs 7 juce sam ga instalirao i ubacio drajvere za muzicku ali on ih ne prepoznaje kao da nisu instalirani .. Moj realtek je samo ya windovse . vistu,xp.i ovi stariji ne podrzava nov .. Moje pitalje je gre mogu skinut realtek audio Ac97 ya windows 7 ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e ljudi imam i ja problema sa zvukom, kad sam stavio W7 zvuk mi puca. Dok slušam glazbu, čuje se puckanje, kao kad je kabal neispravan a vi ga mrdate. Molim pomoć, hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice