Windows 7, problemi s internetom

poruka: 14
|
čitano: 4.020
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

imam acerov laptop model 7740g i windows 7 64bita instaliran na njemu.

nakon instalacije pokusavo sam na 100 nacina instalirat drivere za adsl (imam simensom a-100 model) i nikako ne uspijevam. Ne znam jeli to mozda radi toga sto driveri nisu kompatibilni sa sedmicom? taj cd sam dobio uz adsl prije neke 4 godine pa me nebi zacudilo da je to problem. Zna li netko gdje se mogu nabavit kompatibilni driveri? ili je rjesenje neko drugo jednostavnije i ocitije jer se osjecam blesavo trenutno posto se zajebavam s ovim cijelu noc :(

Puno hvala unaprijed. ako sam zaboravio sto bitnog spomenut slobodno pitajte.

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Windows 7, problemi s internetom
Win 7, hm.. Ovak imas na AU/automatic update/ software za to. Taj soft je prestar za 7.
15 godina
neaktivan

da ali da bi pokrenuo automatic update moram bit spojen na net, ja se ne mogu spojit na net u tome i je problem :(

16 godina
neaktivan

ne znam koji je to model a-100, a sada sam malo guglao, može se naći drivera za siemensove routere. probaj i ti malo guglati.

17 godina
neaktivan
hm... ja mislim da ti taj cd s driverima sluzi ak se povezujes preko USB-a.... inace, netreba drivere nikakve posebne instaliravati... samo upiknes u mreznu karticu i surfas.... nemas kaj podesavati... jedino mozda trebas account sloziti za net, to si slozi pod change adapter settings i new connection, tako nekako
MBO Asus P5KC, P35 // Intel Core 2 Duo E8200, 2,66 GHz, 6MB Cache // Kingmax 4x1 GB DDR 2-800 // Gigabyte Radeon HD 3870, 512 MB, 256 bit, GDDR3 // Seagate Barracuda SATA 320 GB // Chieftec 550W // LG
15 godina
neaktivan

moram se spajat preko usba sa njim ne ide drugacije. to su oni stari modeli imaju samo 2 utora na sebi, jedan za se spojit s kompom preko usba i drugi za se spojit sa zicom od telefona. malo sam proguglo i izgleda da niko nije uspio nacerat ovaj model da radi s wistom. tako cu navjerovatnije morat uzimat drugi modem. Iako nisam naso nista povezano s ovim modelom i windows 7.

zna li ko kako ide proces zamjene modema u t-coma? mogu ja samo nazvat i rec da zelim novi i koliko bi me to kostalo?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
meni je ruter nest bio srao i nije radio kak spada.. zvao sam ih i objasnio situaciju, dosli su odma sutradan i donijeli mi novi modem, neki drugi model.... i radio je kak spada... onda sam se prebacio na iskon, i od njih dobio novi ruter koji je isto poceo sad srat nest u vezi wlana, al to je druga prica :D
16 godina
Bezki kaže...

moram se spajat preko usba sa njim ne ide drugacije. to su oni stari modeli imaju samo 2 utora na sebi, jedan za se spojit s kompom preko usba i drugi za se spojit sa zicom od telefona. malo sam proguglo i izgleda da niko nije uspio nacerat ovaj model da radi s wistom. tako cu navjerovatnije morat uzimat drugi modem. Iako nisam naso nista povezano s ovim modelom i windows 7.

zna li ko kako ide proces zamjene modema u t-coma? mogu ja samo nazvat i rec da zelim novi i koliko bi me to kostalo?

-poziv na 0800 je besplatan, procedura, 'halo, ja bi novi modem...'.

-ako nisi vezan ugovorom, ponude ti za 1kn.

-ako si već pod ugovorom, onda je jeftinije (možda) kupiti u trgovini, ali nisu svi routeri za spajanje na naše ISPove, provjeri prije kupnje. No postoji i tad šansa dobivanja novog uređaja besplatno. Jednostavno kažeš da ti internet ne radi...

Zato je možda bolje nazvati nego poslati mail, jer se u razgovoru može bolje 'izdogovarati'...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

hehe a uvijek problemi sa tim :D nista idem provat zvat t-com pa javim kako je proslo, nadam se da ce mi sredit ovo. :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo izgleda da je nakraju bio uredjaj. posudio mi je frend svoj modem i preko njega se bez problema spaja na net i zicno i bezicno :)

puno hvala svima za pomoc

nego imam jos jedan cudan problem, naime kad se vrti neka animacija il ista 3D graficki imam cudne crte preko ekrana kao da pucaju pixeli. zanima me jeli to moze bit vezano za software tocnije drivere, ili moze bit hardwerski problem? slika je inace odlicna u 2d suceljnu znaci windowsi web i tako, iako se ovo titranje pojavljuje i kad predjem s misem preko nekog linka pa se on highlighta.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da nikakvi driveri nisu potrebni,za spajanje na adsl............Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Driveri za grafičku. Skini najnovije s proizvođačevih stranica i instaliraj.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
16 godina
neaktivan

koje ti kretene slušaš siemens 100 ne podržava ništa doli xp vista i win 7 ne mogu raditi konekciju s tim modemom znači ili win xp ili novi modem ne slušaj ove baljezgavce već provjeri na googl-u ili t com stranicama ili ih nazovi i uvjeri se sam -provjerenoIzlanuo se

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

evo skinuo sam najnovije nakon malo problematicnijeg trazenja istih, i radi bez problema sve sada. puno hvala ekipa :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice