Windows 7 Problem sa pokretanjem igara

poruka: 30
|
čitano: 39.858
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo citiram moga frenda koji mi je ovo napisao na msn:

Imam nekoliko problema u vezi pokretanja igara u W7, kada probam pokrenuti bilo koju igru apsolutno se ništa ne dogodi, nema nikakvog errora, niti rušenja, jednostavno se ništa ne dogodi. Gotovo sam siguran da problem nije u hardweru jer sam sve to mogao igrati prije na Visti bez ikakvih problema. 

Prvo sam mislio da je problem u igrama te sam ih većinu zamijenio u trgovini ali opet ista stvar, ni mrd.

Pokušao sam s compability modeom, "run as administrator", updajtao sve moguće drivere, itd... 

Takoer sam mislio da je to zbog 64 bitne verzije sedmice ali koliko vidim na netu ljudi s time nemaju problema te normalno igraju.

Zato me zanima ako netko zna kako to riješiti neka pomogne jer mi je stvarno muka od pomisli vraćanja na Vistu!

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 Problem sa pokretanjem igara
gamer5494 kaže...

Evo citiram moga frenda koji mi je ovo napisao na msn:

Imam nekoliko problema u vezi pokretanja igara u W7, kada probam pokrenuti bilo koju igru apsolutno se ništa ne dogodi, nema nikakvog errora, niti rušenja, jednostavno se ništa ne dogodi. Gotovo sam siguran da problem nije u hardweru jer sam sve to mogao igrati prije na Visti bez ikakvih problema. 

Prvo sam mislio da je problem u igrama te sam ih većinu zamijenio u trgovini ali opet ista stvar, ni mrd.

Pokušao sam s compability modeom, "run as administrator", updajtao sve moguće drivere, itd... 

Takoer sam mislio da je to zbog 64 bitne verzije sedmice ali koliko vidim na netu ljudi s time nemaju problema te normalno igraju.

Zato me zanima ako netko zna kako to riješiti neka pomogne jer mi je stvarno muka od pomisli vraćanja na Vistu!

Unaprijed hvala!

jesi stavio sve drivere

16 godina
neaktivan

I ja sam ti imao istih problema sa sedmicom,pa sam je zato i maknuo i vratio se na Vistu 64-bit,na njoj mi sve radi bez problema,doduše ja niti nisam probao finalnu verziju nego release candidate pa je vjerojatno u tome problem,

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisi napisao koje igre ti prave probleme.

Do sada sam na Win 7 probao (i to bez problema):

Crysis Warhead (32 i 64bitna), EVE Online, Tomb Rider Underworld, Dead Space, Majesty 2, Bob the Builder :) , pasijans

Jedino mi je Casper radio probleme kakve opisuješ. S obzirom da je igra pisana za Win98, a radila je u XP, ne znam zašto ne radi u Win 7 :)

Google is your friend
15 godina
neaktivan

Prijatelju, jesi li sedmicu instalirao ispocetka, ili si uradio upgrade na Vistu? Sedmica ima potencijalne probleme ukoliko radis upgrade. Ne znam o kojim igricama je rijec, ali mozes doci u situaciju da ti i neki programi koje si instalirao ranije predstavljaju problem, tako da ce rjesenje biti formatiranje racunara i cista instalacija sedmice. Pozdrav.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 15:37 (mirgef1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Crysis warhead x86 i x64, cod4 single i multy rade bez problema na sedmici ultimate x64 clean instal

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 15:45 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hi,mene muci pri pokretanju igrice cross fire,taman dok treba da se spoji na server samo se resetira i tak svaki puta.

Pomoc. Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bok ljudi vidim da se raspravlja o problemima oko igara sto se tice pokretanja na windows 7 isti problem imam i ja. Ne mogu ni crysis obican ni crysis warhead pokrenuti na windows 7 64x jel mozda moguce da je do cra... da treba skinuti neki poseban ili dll cra... za 64x!!! Pomoc pleaseSramim se

Isto tako sam vec te igre presao na windows visti 64x i windows xp 64x i imao sam prvu verziju 7-ice ali nisam bas crysis probao damm i sad nabavio verziju build 7057 i nece i nece da igra proradi sve probao!!!

Kuco

0 0 hvala 0
15 godina

ovako, a moj problem je to da one np.. igre koje idu sa W7 nemogu pokrenut ja pokrenem i ništa se ne dogodi i imam još jedan problem kod PES 2010 ja je pokrenem i onda se učitava 30 min za glavni onaj izbornik u igri a na XP-u je letilo ko ludu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 11:08 (DodoNJa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probaj preko compability moda. desni klik - properties - compability - odaberi vistu sp2 ili xp sp3

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 14:54 (jurluk).
15 godina
neaktivan

imam vrlo velik problem-

ni jedna igrica mi ne može pokrenut setup.exe (imam windows 7)

probao sam insalirat PES10, AoE3 i sims3..

preko torrenta sam skinuo sims3..unzipao, pokrenuo setup.exe sa magic ISO, i pojavi mi se error

SetupNew\setup.cpp(140)

PAPP:

PVENDOR:

PGUID:

$15.0.0.498

@Windows XP Service Pack 2 (2600)

IE Version: 8.0.7600.16385

a za PES10 piše

This installation package could not be opened. Verify that the

package exists and that you can access it, or contact the

application vendor to verify that this is a valid Windows Installer package.

jel je problem u windows instaleru? ne vjerujem da ne mogu igrati simse na w7. pročitao sam da to nije problem i da dosta ljudi imaju taj problem sa setupom.

pomagajte!

0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav svima, instalirao sam win 7 x64 prije 2 tjedna i sve je radilo normalno, do sada... kad pokrenem neku igru prve 2 minute je sve ok, odjednom se slika "zamrzne" i nestane zvuka ... moram resetirati komp...
Pokušao sam sa čistom instalacijom windows-a ali ista se greška i dalje ponavlja na svakoj igri koju pokrenem. Prvo na što sam pomislio je neka greška u biosu (komp se čudno ponaša kod restarta - ugasi se i ponovo se upali nakon 10-ak sekundi...)

extreme life

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Icefox kaže...

Pozdrav svima, instalirao sam win 7 x64 prije 2 tjedna i sve je radilo normalno, do sada... kad pokrenem neku igru prve 2 minute je sve ok, odjednom se slika "zamrzne" i nestane zvuka ... moram resetirati komp...

da li si isključio mogućnost HW problema (maci se zapetljao rep na CPU kuuleru, stavio si kućište u pećnicu jer izgleda cool al je mama/žena/baka stavila peći kolač)?

Što se promijenilo u zadnjih 2 tjedna da se sistem počeo ponašati nestabilno? da li je "friška" instalacija koju spominješ = samo gaženje prethodne ili fino počišćen i formatiran disk pa sve ipočetka

information, man, we need information!

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 14:15 (Zura).
16 godina

Hlađenje na procesoru je BlueOrb2 koji radi odlicno... Windowse sam instalirao na formatiran disk.
To mi se pocelo desavati odjednom... nisam nista neobicno radio na njemu, to mi je komp za igranje tako da nista drugo na njemu nemam. Pokusao sam sa fleshanjem biosa a onda su nastali jos veci problemi. Upalit kom je postala lutrija, upalim ga a on se stalno resetira... jednom se cuo 10 sec isprekidan zvuk (bip...bip... nekoliko puta) i ponovo se resetirao, nakon toga se vise nedizu biosi. Kada sam ga uspio upaliti pokusao sam ponovo instalirat windowse ali opet nakon par minuta bluescreen ( IRQL_GT_ZERO_AT_SYSTEM_SERVICE ).

Pomislio sam i na memoriju na grafickoj kartici i stavio je u drugi komp ali tamo je radila normalno... vise nemam ideja sta napraviti...

Napravio sam reset biosa na tvornicke postavke, vadio bateriju od biosa, nista nije pomoglo.

extreme life
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 16:25 (Icefox).
16 godina
neaktivan

Problemi s RAM memorijom?

Podigni memtest preko ISO image-a i pusti da napravi kompletan test (može potrajati u ovisnosi o količini memorije/brzini CPU-a i par sati)

Link, odi na dno stranice za download ISO preslike.

Google is your friend
16 godina

ploca je davala nekakav signal kojeg nisam uspio "desifrirati", negdje pise da je problem sa memoriom a negdje sa napajanjem... prvo sam iskljucio sve ventilatore (osim proc), 2 diska, i dodatnu przilicu- komp se upalio iz drugog pokusaja :), stavio sam nove win 7 i instalirao ih. kliknem na start i windowsi mi nude neki svoj program za test memorije, pokrenem to, komp se resetira i pocinje test, nakon 1 minute izbaci poruku da ddr memorija neradi kako treba...
probat cu sa tim memtestom pa cu objavit rezultate.

extreme life
15 godina

I ja imam problem stim meni nece gta iv i monster madness battle for suburbia ali vecinom novije igrice nemogu na w7 bar kod mene.

karlo.malbasic
16 godina
protjeran
rocko9 kaže...

I ja imam problem stim meni nece gta iv i monster madness battle for suburbia ali vecinom novije igrice nemogu na w7 bar kod mene.

Koja konfa? šta vi mnogi trabunjate da neradi? pa radi samo netreba upgrejdat s viste na win 7 isto je tako bilo kod frenda on upgrejdo i nije radilo ja došo kod njega ćistu sedmicu x64 clean install i ono radi ko urica!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunc
15 godina

A to moze biti i ako imas orginal widows 7 ili si skinuo sa interneta Smijeh.

karlo.malbasic
14 godina
neaktivan

Ja imam isto takve probleme...neke igre instaliram skroz do kraja pa mi se nece  pokrenut.neke nemrem ni instalirati...stvarno imam velik problem...molim vas ako mi mozete pomoci da skinem neki program pa da mogu igrat igre...npr. nece mi se GTA San Andreas pokrenut i tako dalje.....molim nekog za POMOĆ!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja imam Windows 7 ultimate...jeli to originalni?

14 godina
neaktivan

Meni su igrice prie radile na XP-u a sad na windows 7 ultimate ne...pogotova gta sa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako se smijem ubaciti i pitati za savjet.

Na win xp igra "bela" (kartaška igra domaćeg podneblja) radila je bez problema. 

Na win 7 nije ju moguće pokrenuti. Mislim, pokrene se ona. Učita radnu plohu igre, ali

se ništa više ne može učiniti. Kao da je tek djelomično omogućena, što nema smisla, ne?

Zahvaljujem na informacijama

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

hi,,dok sam imao windows xp pes 2012 je mogao,,a sada na windows 7 kada sam instalirao i htjeo da udjem dodjemi system error,,unaprijed hvala

harunh
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Windows 7 Problem sa pokretanjem igara
haske kaže...

hi,,dok sam imao windows xp pes 2012 je mogao,,a sada na windows 7 kada sam instalirao i htjeo da udjem dodjemi system error,,unaprijed hvala

Pes 2012 radi bez problema na sedmici, je li piše neki error code?

De gustibus non est disputandum.
12 godina
neaktivan

ja isto imam windows 7 ultimate i nisu mi htjele igrati igrice i skinuo sam grafičku i sad mio sve radi npr.total overdose,gta san andreas,need for speed

sedlar
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

kad sam instlirao windows 7 nece mi pokrenut ni jednu igricu

tonidujmov987654321
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

i sta sada da radim,nemogu pokrenuti igricu,neko konkretno rješenje??

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

imam proble taj sto nisam strucnjak pa mi treba savjt.... podigo sam si vindovs 7 na kompijuter... dakle skinio sam si

leage of legends i pokrenem ga ali kad trebam krenit u igru dakle prije gejma uvopce mi ne ce izbaci me i sad neznam dali sam kikso neki 

program skinut ili sta i drajvere za graficku sam imao na cd-u tako da sam ih instalirao to nije problem ;) unapred se zahvaljujem!!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Momci, imam problem prilikom pokretanja GTA San Andreasa! Kada preuzmem sa interneta i kada zelim da pokrenem, nista se ne desava. Ama bas nista, niti kakav error izadje, niti se srusi. To mi je inace na lap topu. Prethodno sam imao win 7 i sve je odlicno radilo, ponovo sam isti taj sistem instalirao i ne radi GTA. Probao sam sa vise linkova da skinem, ali isti problem. Molim vas ako neko zna resenje, da mi kaze.

Bokisha

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice