ovako imam win 7 beta. pokrenem film i neznam kako staviti titlove. molim vas da mi pomognete. hvala unaprijed.
Windows 7 - problem sa media playerom
- poruka: 13
- |
- čitano: 3.986
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zasto ne koristis neki drugi video player?
imam ali me zanima kako preko ovog staviti titlove...
Kopiraš fajl sa titlovima pored tog videa koji želiš gledat i nazoveš ga isto kako se zove video i trebalo bi biti u redu.
jesam i opet neće...
Probaj skinuti K-Lite Codec Pack, pritom ćeš imati codece i moćo ćeš gledat mnogo tipova videa..., a valjda ima i uključenu opciju prepoznavanja puno vrsta titlova.
ja taj izbornik file nemam...
ja taj izbornik file nemam...
upisi u google VobSub i installiraj ga, nakon toga stavis *.sub/*.srt file u mapu sa filmom i preimenuješ je da se zove kao *.avi file
ako imaš instaliranog neru, onda pokreni film sa nero show time. to je dobar program za gledanje filmova.
Probaj skinuti K-Lite Codec Pack, pritom ćeš imati codece i moćo ćeš gledat mnogo tipova videa..., a valjda ima i uključenu opciju prepoznavanja puno vrsta titlova.
skini i instaliraj to sto ti je covjek rekao i imat ces titlove u kojem god playeru gledao film, pa cak i wmp
koristim sedmicu i imam instaliran k-kite, radi sve bez problema
mislim da bi trebalo biti u opcijama...al ja sam isto tako imao problema...pa sam si skinuo VLC media player....preprepredobar program...