Win7 i cod4 cfg zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 2.685
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Win7 i cod4 cfg

evo dobio sam novi komp i na njemu win 7... problem je u sljedecem... kada stavim cfg u cod4 (C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\PhysoTronic) tamo imam config_mp.cfg ... i tamo samo pastam cfg koji zelim , tako sam barem radio na xp ali tu nastaje problem... ja pastam cfg ali kad pokrenem cod4 sve je isto kao prije... ok, nisam noob idemo dalje, stavim cfg u main folder i onda u udem u cod4 i u konzolu utipkam /exec config_mp.cfg... cfg se loada!!! odlicno, treba samo promjeniti komande, napravim to, odem igrati na serverima, dosadi mi cod, ugasim ga odem na youtube ili kud vec, nakon nekog vremena ponovo pokrenem cod4 kad ono ??? one stare komande su sve vracene.... sve sto sam podesavo je otislo u k---- zato bih vas ljepo molio ako netko zna kako da to rijesim da mi kaze :D

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Win7 i cod4 cfg

OTvori taj svoj .cfg, kopiraj sve u njemu i pasteaj u .cfg koji igra sama kreira! :) 

ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
neaktivan
Win7 i cod4 cfg
World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice