Win 7 problem

poruka: 4
|
čitano: 978
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Win 7 problem

30+15 mi je trajao ovaj zimski raspust i nisam imao nikakvih problema sa mojim računarom. Ma doduše nisam imao većih problema ne pamtim.
Jučer da upalim kompjuter, pokrene se računar i dođe do onog Welcome screen-a i tu se beskonačno loaduje. Restartujem par puta isti problem. Pokrenem preko SAFE MODE-a, pogasim sve service i start up programe preko msconfiga isti problem. Pustim računar duže da radi i nakon 7,8 minuta dođe do desktopa. Kontam haj naći ću neko riješenje za to, ali onda primjetim da mi nema uopšte aero efekata. Ne mogu ni da gledam film zbog nekih display problema. Odem na troubleshooting , a ono piše da imam probleme sa grafičkim driver-ima, a ja instalirao najnovije prije 15ak dana. Opet instaliram te iste, prorade aero effekti i sve je ok, međutim, kada se restartuje opet računar imam sve iste probleme. Znam da je glavno riješenje format, ali ja ga ne mislim formatirati dok sve ne pokušam. Ako treba svaki dan ću drivere instalirati, ali format, ne
Probao sa System Restore-om isti problem!!!

Konfiguracija:

AMD 4800+

4 GB RAMa

2 WD HDDa, jedan WD Green od 1 TB, drugi od 160 GB ( na njemu je OS).

ATI 6850

JAO! SADA SLUČAJNO DA VIDIM TEMPERATURU, KAD temperatura grafičke 100 C :S:S:S:S: uvjek je prije bila 35-45 ! :/

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 21:47 (AdisTM87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Win 7 problem
AdisTM87 kaže...

30+15 mi je trajao ovaj zimski raspust i nisam imao nikakvih problema sa mojim računarom. Ma doduše nisam imao većih problema ne pamtim.
Jučer da upalim kompjuter, pokrene se računar i dođe do onog Welcome screen-a i tu se beskonačno loaduje. Restartujem par puta isti problem. Pokrenem preko SAFE MODE-a, pogasim sve service i start up programe preko msconfiga isti problem. Pustim računar duže da radi i nakon 7,8 minuta dođe do desktopa. Kontam haj naći ću neko riješenje za to, ali onda primjetim da mi nema uopšte aero efekata. Ne mogu ni da gledam film zbog nekih display problema. Odem na troubleshooting , a ono piše da imam probleme sa grafičkim driver-ima, a ja instalirao najnovije prije 15ak dana. Opet instaliram te iste, prorade aero effekti i sve je ok, međutim, kada se restartuje opet računar imam sve iste probleme. Znam da je glavno riješenje format, ali ja ga ne mislim formatirati dok sve ne pokušam. Ako treba svaki dan ću drivere instalirati, ali format, ne
Probao sa System Restore-om isti problem!!!

Konfiguracija:

AMD 4800+

4 GB RAMa

2 WD HDDa, jedan WD Green od 1 TB, drugi od 160 GB ( na njemu je OS).

ATI 6850

JAO! SADA SLUČAJNO DA VIDIM TEMPERATURU, KAD temperatura grafičke 100 C :S:S:S:S: uvjek je prije bila 35-45 ! :/

Ak se grafička pregrijava, sve je moguče da provjeri hladnjak od grafe ocisti ga od prašine ak treba i tak to jel.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina
neaktivan
Win 7 problem

Sada sam otvorio kućište malo očistio... Nebi se trebala zagrijavati dok nije pod opterečenjem ni malo, s obzirom na dodatnih 5 coolera u kućištu...Evo sada je temperatura oko 40 i to je ok... međutim idalje je problem koji sam napisao u prvom postu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win 7 problem

Riješio sam problem :O, bar za sad!!! Probat ću opet ujutru, jer sam zaista sad umoran.. ako bude radilo to je to :) i da napisat ću i kako sam riješio..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice