Win 7 problem zaključana tema

poruka: 29
|
čitano: 3.488
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Win 7 problem

Problem sa windows 7 ili nesto drugo? uglavnom da prijedem na stvar. Ovako ja i frend kupili smo nova računala, nabacili windows 7 (preporucen od forumasa) i zaista windowsi super,ali da.. uvijek taj ali, instaliramo frisko igricu (fallout 3,fifa1, gta iv) bilo sta. pokrenemo igricu, sve 5, i igramo i odjednom BUM!!!:.. close program, zasto? evo konfiguracije:

Moja: AMD Phenom x2 555 blac edition

Asrock 880G ddr3 

Kingston 4gb ddr3

Msi Radeon HD 6670 1gb GDDR5

Linkworld 500w

od frenda:

AMD Phenom x4 955 be 3.20 ghz

Asrock 770 extreme 3

Kingston  4gb ddr3 1600 mhz

Nvidia gt 240 1gb

Xfx 80+ 450

hdd samsung 500 gb sata 2 

u cemu bi mogo bit problem zanci to je kod nas dvojice al mislim da nismo jedini sa tim problemom :O 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!&
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 22:03 (atiHD).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Win 7 problem
atiHD kaže...

u cemu bi mogo bit problem zanci to je kod nas dvojice al mislim da nismo jedini sa tim problemom :O 

To se desava u svim igrama? na 2 razlicita racunala?

15 godina

da tako je i kod mene i kod njega... neznam u cemu je stvar :O

15 godina
odjavljen
Win 7 problem

Ako sumnjate u Win 7 instalirajte XP pa probajte...

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

0 0 hvala 0
14 godina
footballer kaže...

Ako sumnjate u Win 7 instalirajte XP pa probajte...

Hahahah.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

ma kakve sumnje hahaha.... neznamo stvarno... jel mozda nesto od konfiguracije ne štima?

15 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

ma kakve sumnje hahaha.... neznamo stvarno... jel mozda nesto od konfiguracije ne štima?

Ne vjerujem da je do konfiguracije na dva razlicita racunala.

a da li ste iste windowse instalirali tj. sa istog dvd-a?

15 godina

nope... svako svoj dvd ima hahaha.... ne windowsi su nam preporuceni odavde : http://forums.mydigitallife.info/threads/7126-The-Official-Windows-7-Repository

14 godina
Win 7 problem

Osim close program sta jos pise?Da vas dvojica ne igrate piratsku igru a niste ju crackali ili nemate dobar crack?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Osim close program sta jos pise?Da vas dvojica ne igrate piratsku igru a niste ju crackali ili nemate dobar crack?

Ma sigurno su neke igre ograničene kad se jednom ko proba i zaigra i nakon isteka limita zatvara program, ukoliko da igra nije kupljena.

14 godina
neaktivan
Win 7 problem

kod mene je problem što mi na windows 7 64x piše ram 4gb(2.99 usable) kada sam instaliro win nije mi to pisalo ali tjedan dana nakon instalacije mi to pise imam puno programa tako da neznam dali je ijedan to napravio molim za pomoć

xbox forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ma sve te igrice smo mi igrali prije na ovim windowsima sve isto.. i samo odjednom bum close program, ja ti nemogu sliku stavit sad jer sam bez monitora moram ic kupit monitor XD al kad dode robi on ce stavit sliku sta pise pod details. ma krekove skidam od kad znam za gcw (game copy world) i uvijek je sve bilo odlicno i to nikad prije se nije desavalo nego eto sad... i zato mi nista nije jasno :O

15 godina
Win 7 problem

Kod mene na laptopu na 7 x64 nero 10 nikada nije stvaral probleme, jedan dan sam od sebe se više nije dal pokrenut, nudilo je samo opciju CLOSE PROGRAM. Probal sam napravit reinstall, ali nije ni to pomoglo. Poslije sam stavil ImgBurn i radilo je, na XPu se takvi problemi nikada nisu događaji, ali 7 je valjda takav.

Valentin

0 0 hvala 0
15 godina

pa ja mislim da se meni to nije desavalo dok ga nisam update na service pack 1, kad sam ga update pocelo je to radit jeb* i njih i njihove service packove i windows -.-'

16 godina
neaktivan

eto, a ja kad sam davno govorio da je 7 samo uljepšana verzija viste onda mi nitko nije vjerovao... ;P

imam w7, super je... ali istina, naišao sam na tako glupe probleme koji se na xp nisu nikad dešavali... doduše pokušao sam zadržati w7 kao glavni os... ali nije zadovoljavao (godinu dana)... i vratio sam na glavni kompjuter xp...  tamo sve radi...

činjenica je da su w7 malo pametniji sustav jer znaju užasno puno toga obaviti sami u odnosu na xp.. no unatoč tome te xp-ovom slabom automatiziranošću u odnosu na w7,, i dalje rula kao ponajbolji izbor za mene... dok sve stvarčice poput surfanja, skidanja.... općenito svakodnevnog rada obavljam na w7... sve ostalo tj. ono kompliciranije obavljam na xp os-u.

Pomalo stupam i na Linux, sve mi se više sviđa...

a šta se tiče igara. tu se zna dosta toga pošemerit.... ili vam obojici igra ne valja, što je najvjerojatnije, ili ste skinuli istu verziju windowsa pa spržili svakom na svoj dvd...

ali problem u windowsima ne bi trebao biti...

ako se to događa sa svakom igrom koju igrate onda je problem treće prirode...

daj malo više detalja... koliko igraš ti igru dugo koliko frend prije nego se sruši.... što se zatim dogodi? na sve igre se to dešava?

15 godina
neaktivan
Win 7 problem

evo npr ja sam instaliro fallout 3, na starom kompu mi je savrseno radilo i mogo sam sve kako treba(alt+tab) i tako to..i sad kad sam dobio ovaj novi komp znaci identicna igrica od istog uploadera..igram 2 min ma ni ne igram nego dodje filmic pokrene se i ona scena na pocetku zabijeli se ekran i bum  close program ili wait to respond imam opciju i to je to.. 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!&
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

EVo slike:

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 9:28 (CroatianRacer).
16 godina
neaktivan

nisu windowsi, nije onda ni do igre isključivo, ali možda tj. vjerojatno ima veze sa postavkama u ati catalistu i ili postavki u ugri...... probaj smanjit detalje u igri... probaj razne kombinacije...

jedino što mi nisi rekao a vrlo je važno je da li se to dešava sa svim igrama na tom kompjuteru????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!

15 godina
Dešava se na oba dva računala...igras igras bum close program imas sliku tamo sve pise APP CRASH
16 godina
neaktivan

opet nisi rekao... po treći put te pitam....... da li se to dešava na svim igrama koje igraš na novom kompjuteru????

nemoj me sekirat!!

i idi se igraj sa postavkama grafike u ati catalistu i smanji ih,, tako isto idi smanji detalje grafike u samoj igri.... ako bude radilo kako treba onda ti je sve jasno.. ako ne, onda ćemo probati nešto drugo

16 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...
Dešava se na oba dva računala...igras igras bum close program imas sliku tamo sve pise APP CRASH

Ajd' ajd', ne moraš nam zvučnim efektima povećavat dramatičnost... {#}

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
15 godina

sve igrice? bad company 2 , gta iv, nfs shift 2 itd itd.. ja imam nvidiu gt 240... prcko sam i gledo ali nista... a on ima tu atijevu,ja osobno mislim da je to zbog service pack 1 mislim da se to desava jer dok ga niasm update do service pack 1 bilo je sve super..i sad sam update i baca van, i evo malo prije sam jos poskido updejta i sad mi vise ne pise close program, nego samo izade iz igrice kao da sam ja otiso na exit game kuzis?

Sačuvaj me bože HR kulture i srpskog junaštva
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 11:59 (CroatianRacer).
16 godina
neaktivan
Win 7 problem

Ako je upalilo ono gore šta sam ti savjetovao onda super, ako nije, onda čitaj ovo dolje:

uglavnom... vrlo površno odgovaraš na pitanja od samog početka ove teme,.. daješ detalje kad te pitamo, ali opet prepovršno tako da nam nisi ništa u biti niti odgovorio.

postavit ću ti ovdje neka pitanja. i ako hoćeš da ti pomognem odgovori točno ono šta te pitam, bez smijanja, brzopletosti i inih stvari..:

1. Da li ste skinuli sa interneta istu verziju windowsa? Sa istog servera sa istog svega jel shvaćaš?

2. Da li ste te windows-e zatim spržili svakom na svoj dvd?

3. Da li su to crackirani w7 ili originalni? ako su crackirani onda ne smiješ radit update.

4. Igre koje igraš i koje se sruše, da li su to igre instalirane sa istog dvd-a kao na kompjuterima na kojima su radile normalno?

5. Obrati pažnju na svaki detalj koji te pitam i ne odgovaraj površno.

6. najvjerojatnije ste skinuli krekirane windowse, spržili si ih na svaki svoj dvd (iako ste to rekli kao da svako ima svoju verziju, što je jako bezveze, kao da ne razumijete šta vas se pita), i nakon instalacije identičnih w7 na oba kompjutera nakon nekog vremena instalirali ste update, i windowsi vam više ne rade normalno jer imate krekirane w7 a napravili ste LIVE update.

pozdrav

EDIT: koliko dugo igrica radi? 2sekunde/5/10/ 20????? prije nego se ugasi?

da li imaš instaliran direct  x koji igra zahtjeva (ili to ne treba, nisam dugo igrao igrice pa sam zaboravio da li to dođe samo uz w7)

da li si provjerio full system requirements, možda ti stvarno treba neki dodatni SUPPORT program za izvođenje igre koji nisi instalirao...

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 12:08 (satara).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da skinuta je ista verzija windowsa mislim da sam gore dao link. preporuceno od forumasa. (torrent) 2. svako ima svoj dvd 32 bitnih windows-a (7), 3. krekirani ali sa loaderom tako da mozemo update. 4. to su igrice također piratske krekirane prije radile normalno sada se desava app crash, krekovi skidani od kad znam za torrente i tu stranicu su gcw (game copy world) skidano po tri puta istu igricu drugi torrent, ista stvar. nisu na dvd-u niti jedna igrica. 5. nadam se da sam ti sve rekao sto te zanimalo. 6. neznam moze bit i to sto kazes za taj LIVE update, probat cu srusit veceras pa igrat bez updejta ako radi onda super ako ne radi onda cu bacit i komp i windowse sve cu pobacat po ulici. Igrica zavisi kako koja naprimjer gta IV udem igram nekad predem i misiju pa me baci nekad me odmah baci..onako kao da netko kontrolira to i namjerno me zajeba** kuzis? driveri graficke up to date, svi moguci i nemoguci driveri up to date. ccleaner ciscenje itd itd. ovo zadnje full system requirements ne razumijem bas sta mislis slabe konfiguracije ili sta? 

15 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

Da skinuta je ista verzija windowsa mislim da sam gore dao link. preporuceno od forumasa. (torrent) 2. svako ima svoj dvd 32 bitnih windows-a (7)

Mislim da je u tome problem, isto vam se desava na 2 razlicita racunala 

znaci ta verzija windowsa vjerojatno ne valja. {#}

15 godina

pa evo ako netko ima nekakvu verziju windowsa ako moze preporucit naravno (piratsku) nek mi posalje link u inbox pa cu skinut jer cu s ovim izludit.hvala 

16 godina

u propertisima stavi kopatibilnost sa XP-om pa će ti radit

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Memphis kaže...

u propertisima stavi kopatibilnost sa XP-om pa će ti radit

???

lol

eto ga, padobranac naišao ;)..

da igru treba stavit na kompatibilnost sa xp-om značilo bi da se igra uopće ne može pokrenut... i da igra nije napravljena da radi na w7...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 11:34 (satara).
17 godina
neaktivan
Win 7 problem

Tema vec postoji i zove se...pogadate

Windows 7 - problemi

LOCK!

Max Headroom

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: