Webcam zeza

poruka: 8
|
čitano: 1.761
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Webcam zeza

Cimer mi je prosli tjedan  donio webcam (Creative labs vfo520). Ukljucio  sam ga jucer i sve je dobro radilo (kad sam instalirao drivere), ali danas kad sam ponovno pokrenuo kompjuter racunalo mi ne prepoznaje kameru (svjetli ipak lampica na njoj pa nemislim da je crkla).

Molim vas pomozite jer ja vise nemam ideja a i volio bi se cuti sa rodbinom preko skype-a.

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Webcam zeza

Ovaj, znam da sam naporan ali nemam vremena za chat (samo vikendi) pa mi je hitno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Webcam zeza

nitko nezna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Webcam zeza

Reinstaliraj drivere. Što piše u Device Manageru (Computer => desni klik => Manage => Device manager)? Ima li kakvih žutih upitnika?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Reinstaliraj drivere. Što piše u Device Manageru (Computer => desni klik => Manage => Device manager)? Ima li kakvih žutih upitnika?

Reinstalirani po 30 puta nema razlike, tamo su naravno upitnici i pise ovako "Universal serial bus (USB) Controller". Vec sam lud... Isprobavao sam cak USB 3.0 (prednje/zadnje), 2.0 (isto tako) i 1.1 (samo prednje) slotove i ni to nije urodilo plodom.

16 godina

Probaj napraviti "Roll Back Driver" u Device Manageru (Desni klik => Properties => Driver). Ako ne pomogne, napravi update na isti način.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Probaj napraviti "Roll Back Driver" u Device Manageru (Desni klik => Properties => Driver). Ako ne pomogne, napravi update na isti način.

1. opcija nemoguca 2. BSOD....

14 godina
neaktivan
Webcam zeza

pozz raja...htio bih da pitam da li znate neku stranicu za skidanje drivera...trebaju mi driveri za usb web kameru...kamera je 'ednet 100k 87201'..

puskars.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice