Video problem

poruka: 25
|
čitano: 13.765
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Video problem

Naime kakav god video da gledam na youtubu ili neki stream, slika ide usporeno, nekad zastajkuje, nekad je zvuk brzi. To je pogotovo izrazeno kad gledam streamove, nije do internet konekcije, provjeravo sam. To mi se desavalo i prosle sedmice s Chromom pa sam instaliro Operu i kad sam instaliro Flash za nju pitalo me da uradim update graficke, to sam uradio ali nije pomoglo. Racunar je stara mrcina, graficka sad posle update-a pise da je Radeon 9250 AGP, prije je pisalo Radeon 9200 Pro Family. Pomagajte ako iko zna sta bi moglo bit, hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Video problem

Pa los ti komp spor kao i u mene kanta kad stavim 1080p procesor ode na 100% a zbog graficke ja mislim da ti koci posto je i meni kad je bila Nvidia 7600GT radilo normalno i sad mi ta crkla i sad mi integrisana 512 6600  neka

14 godina
neaktivan
Video problem

Pa znam da je prelos, al je do prije 2 sedmice radilo perfektno na xp sp 3. Tad sam ja obaro sve i nanovo instaliro xp sp2 i od tad mi se to pocelo desavat. 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pa mozda graficka osalbila ko i u mene ona slabi,slabi,slabi i na kraj crkne 4 kondezatora pukla 

14 godina
protjeran
dziza_23 kaže...

Pa znam da je prelos, al je do prije 2 sedmice radilo perfektno na xp sp 3. Tad sam ja obaro sve i nanovo instaliro xp sp2 i od tad mi se to pocelo desavat. 

I mozda imas previse procesa skini advanced system care 5.2 i ima opicja turbo boost i izlista ti sve sto smijes da prekines oznacis sve i ides next i tako oznacavas i na kraju finish i zaustavlja procese oslobodi memorije ram dosta

14 godina
neaktivan
Video problem

Ja sve razmisljam da nisam sta zezno s driverima, posto sam laik za to a i na nekim stranicama mi radi normalno video gdje gledam filmove i serije online, samo youtube i stream uzas. Hvala ti na odg.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Neznam za drajvere probaj skini driver scaner 2011 za njega mogu nac licencu za 2012 tesko pa skenira ti i poskida sve drajvere updatuje.IZvini na greskama posto mi tastatra bezicna i s*****a :)

14 godina
neaktivan
Video problem

Ma nema veze, hvala jos jednom sad sam provjeravo cpu usage preko task managera, kad upalim youtube chrome uzima nekih 35-40%, al kad povecam na full screen tad skoci na 90%. sad cu skinut taj driver scanner da probam.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

nis.poslo sam ti 2 PP posto se ovde nesmije ja mislim ostavljat licence

14 godina
protjeran

E a jel ti koci kad gledas neki vidio na komp da nije preko interneta skini youtube downlaoder HD i neki video sa youtube nadji kopiraj link bacio u taj program i skini video pa probaj!

14 godina
neaktivan
Video problem

Ne rade ni jedan kod, a ni ovi sto sam ja pronaso, al mi je skeniro i bez toga, pronaso 3 zastarjela drajvera, ali ne i graficku. sad cu probat video skinut na racunar.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Sac ti ja upload ovaj moj driver scaner na kom je radio taj 1 kod samo malo sacekaj posto mi plaod 27kb/s

14 godina
neaktivan
dziza_23 kaže...
Imao sam isti problem, update Flash Playera je pomogao, ali vidim tebi ne pomaže.

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
14 godina
protjeran
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 21:33 (126).
14 godina
neaktivan
Video problem

@donator bubrega: pokusavo sam al kad odem da skinem najnoviji Flash upozorava me da je on vec instaliran u okviru Chroma, za Operu sam skino najnoviji, al opet nista

@126 evo sad cu skinut ovaj tvoj scanner i yt downloader pa cu javit rez

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Video problem

Ovaj sto si uploadovo isti kao i onaj sto sam skino, ne radi ni jedan kod, al kad skenira ne pronadje da su zastarjeli driveri od graficke. Skinuo sam video s youtuba i pustio u bsplayeru, ide bez problema i u fullscrenu, znaci perfketno.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

neznam onda sta moze bit meni koci i na komp koce 1080p kad je video spot a kad je samo slika na 1080p nekoci naprimer ova koci 

evo ovo sam naso da ti proveri za browser dodatke jesu li updateovani posto ako nis svi hakeri koriste te greske u kodu da bi ti uabcili virus,malware u komp preko ti greski pa treba stalno update ove programe probaj odatle sve to update pa vidi ocel sta pomoc mada nevjerjem..

14 godina
neaktivan
Video problem

Ne znam ni ja vise prika, probat cu jos Windowse nanovo instalirat, hvala tebi jos jednom na pomoci :)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Instalira preko tog windowsa da imas 2 windowsa ko ja kad se pali biras koji ces da nebi djabe briso podatke ;)

16 godina
neaktivan
dziza_23 kaže...

Skinuo sam video s youtuba i pustio u bsplayeru, ide bez problema i u fullscrenu, znaci perfketno.

Desni klik na video (youtube kad gledaš slika 1) pa makni kvačicu slika 2. Javi jel radi bolje. :)

Slika 1 Slika 1
16 godina
neaktivan
dziza_23 kaže...

@donator bubrega: pokusavo sam al kad odem da skinem najnoviji Flash upozorava me da je on vec instaliran u okviru Chroma, za Operu sam skino najnoviji, al opet nista

@126 evo sad cu skinut ovaj tvoj scanner i yt downloader pa cu javit rez

Nemoj bezveze skidat YT downloader i zatrpavat si komp, kad ima free online servis za to: http://saveyoutube.com/

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
13 godina
neaktivan
Video problem

Citam problem s kojim ste se sreli i koliko sam shvatio covijeku trza "zastajkuje" streaming s youtube-a.

Treba primjetiti da je Radeon 9200 poprilicno zagazio u starost, a i konfiguracija je okvirno stara oko 10 godina.

Pretpostavljam neki procesor izmedju 1.5 i 2.0 GHz takta, nove verzije flash playera su hardverski relativno zahtjevne u zavisnosti o

rezoluciji u kojoj gledate video. 

Za vrijeme gledanja na playeru  otici misem pri dnu prozora na gumb opcije i smanjiti rezoluciju na sto nizu 360p ili jos nizu i video ce izgledati zrnato,

ali nebi trebao zastajkivati.

Za gledanje 720p i 1080p potrebne su konfiguracije novijeg datuma, naravno uz uvjet da vam je i propust prema internetu dovoljno velika.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Video problem

da neotvaram novu temu, mada neznam di ovo spada...zanima me zasto kad prebacim neke video sa mobitela na comp budu naopcke i nemogu ih okrenuti, help...

0 0 hvala 0
14 godina
Video problem

zar nitko nezna kako??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ma vjerovatno neki zlonamjerni program koji si pokupio,tako i meni zna jer često gledam filmove online i nemoguće u pet dana da zastari konfiguracija

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice