Utorrent jako,jako spora brzina zaključana tema

poruka: 15
|
čitano: 8.058
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Utorrent jako,jako spora brzina

Prvo nadam se da ova tema nece biti smatrana kao piratska

U početku sam imao default settings i brzina mi je bila spora pa sam pogledao par videa na you tube i odlucio promijeniti postavke te redovito otvarati port 45682 i opet ništa probao Utorrent booster opet ništa probao još nekoliko portova opet ništa uvijek maximalno 40kb/s a prosječno 12-20 kb/s

I sad zanima me više stvari dali brzina skidanja ovisi gdje živiš (router mi je D-link DSL-584T,max download brzina 768kb/s a upload neznam ali mislim da oko 300 kb/s)

Zašto mi sve ide tako sporo a ima jako puno seedera recimo na jednom torrentu mi je bilo seedera 9(2891) a leechera 16(6459) ok znam da je previše leechera ali zašto je samo 9 seedera aktivno a di su onda ostalih 2891

Te na kraju koje je su postavke bile najuspjesnije za vas i recite odmah dali vaša lokacija ima utjecaja

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa ostali seederi su podjeljeni na ostale leechere,da su svi seederi podjeljeni na sve leechere došlo bi do zaguščevanja veze i pucanja.

Kaj se tiče brzine to ti je normalno.Probaj nekaj skidati sa privatnih torrenta pa buš videl kolka ti je stvarna brzina.

PS:pogledaj da li ti antivirus ne guši vezu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to ti je normalna brzina... vidiš da leechera ima 3x više nego seedera

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Povećaj Maximum number of peer per torrent!To je sve povezano,što je više peers više je seeders!

Možda zvuči glupo,ali ja sam smanjio Maximum number of peer per torrent(mislio sam da će biti manji upload)i download je bio spor(oko 30 kb/s)!Povećao sam to i download je bio 2-3 puta brži!

Nadam se da sam barem malo pomogao,ako griješim reci!

0 0 hvala 0
16 godina

Ali i ja imam isti takav problem............ :'((

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odi na options pa speed guide i za connection type odaberi xx/2Mbit. Onda odi na preferences pa bandwith i za maximum upload rate stavi 10. Još možeš pod advanced naći net.bind_ip i tu za value utipkat svoju statičku ip adresu od računala da pridobiješ još malo na brzini i ako si otvorio port kako treba, torrente sa navedenim seedsima u tvom postu bi trebalo skidat brže nego što ti sad skida.

Oglas: kvalitetno i uvjerljivo lažem na sudu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Utorrent jako,jako spora brzina
dwezzel kaže...

Odi na options pa speed guide i za connection type odaberi xx/2Mbit. Onda odi na preferences pa bandwith i za maximum upload rate stavi 10. Još možeš pod advanced naći net.bind_ip i tu za value utipkat svoju statičku ip adresu od računala da pridobiješ još malo na brzini i ako si otvorio port kako treba, torrente sa navedenim seedsima u tvom postu bi trebalo skidat brže nego što ti sad skida.

ja sam ovo probao, ali nejde.... max je 40 kbps......

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Skidas s javnih trackera tako da nikakvu brzinu nemozes ni ocekivat;ovo zvuci kao da port nije otvoren,zato se spajas na tako mali broj peerova...imas u utorrentu kako otvorit port

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne vjerujem da ti je brzina toliko manja zbog toga gdje živiš. Probaj još jednom proći korake otvaranja porta na routeru i promjeni statičku ip adresu. Možda je negdje u tim koracima došlo do greške i neka ti port bude 6112. Meni je brzina skoro 500kbps a kad testiram je li port otvoren uvijek mi kaže da nije ali ja vjerujem da jeCool.

Oglas: kvalitetno i uvjerljivo lažem na sudu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja redovito otvaram port te mi utorrent potvrdi da je OK

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

možda ovo ne pomogne, jerbo kažeš da skidaš, a ovaj postupak koji predlažem, obično se radi kada se ne može skinuti ništa...

uglavnom... Options->Preferences-BitTorrent--Protocol Encryption = Outgoing treba biti Enabled...

pa probaj...

:-)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kak se to otvara port? btw i meni je brzina mala, prosjecno 50 gb/s a download bi trebao biti 4 Mbit/s i upload 256 Kbit/s

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imaš OVDJE malo dolje... ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Uspio sam ga natjerati na 200 kbps, a kad završe s tim povećanjima brzina u Optimi, nadam se da će se brzina kretati oko 250 - 300 Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neznam cemu jos jedna tema o utorrentu. KLIK!

LOCK!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice