Update / instalacija drivera

poruka: 5
|
čitano: 1.283
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Update / instalacija drivera

Bok, nadam se da će mi netko pomoći... ovako, imam stari laptop, koji sam dobila, ali uz njega nisam dobila nikakav CD od drivera. E sad, instalirala sam ponovno Windowse i pokušavam u SYSTEM - DEVICE MANAGER updejtat drivere kod kojih mi je žuti upitnik, i ne nudi mi opciju da ga skinem sa neta već samo preko CD-a. Da li postoji neki program koji mogu skinut da je besplatan i da mi pronađe drivere koji nedostaju pa da ih skinem sa neta, ali me ne zanima nikakav trial version već da mogu normalno poskidat a ne da mi ga skenira i pokaže koji fale, a onda da moram nadoplatit da mi ga ovaj updejta. Valjda ste me shvatili {#} Unaprijed se zahvaljujem na pomoći {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Update / instalacija drivera
emolina kaže...

Bok, nadam se da će mi netko pomoći... ovako, imam stari laptop, koji sam dobila, ali uz njega nisam dobila nikakav CD od drivera. E sad, instalirala sam ponovno Windowse i pokušavam u SYSTEM - DEVICE MANAGER updejtat drivere kod kojih mi je žuti upitnik, i ne nudi mi opciju da ga skinem sa neta već samo preko CD-a. Da li postoji neki program koji mogu skinut da je besplatan i da mi pronađe drivere koji nedostaju pa da ih skinem sa neta, ali me ne zanima nikakav trial version već da mogu normalno poskidat a ne da mi ga skenira i pokaže koji fale, a onda da moram nadoplatit da mi ga ovaj updejta. Valjda ste me shvatili {#} Unaprijed se zahvaljujem na pomoći {#}

Za početak, koji tip i model laptopa? Ako neznaš koji tip i model skini si programom EVEREST pa če tamo sve pisat. 

Drugo, koji si operativni sustav instalirala jel Windows XP, Sedmica? Koja verzija  OS jel 32 bitni lili 64 bitni?

Sam svoj majstor. :)
15 godina
neaktivan

E sad nemam to pojma, skinem Everest pa se javim :) uglavnom, znam da je 32 bitni - to sam 100% sigurna :)

16 godina
neaktivan
emolina kaže...

E sad nemam to pojma, skinem Everest pa se javim :) uglavnom, znam da je 32 bitni - to sam 100% sigurna :)

Ispod laptopa obično piše tip i model.  Kao što mog laptopa piše ispod laptopa  Acer Aspire 5520. Samo polako. 

Sam svoj majstor. :)
15 godina
neaktivan

A to... Piše GERICOM... mislila sam pogledat još podatke za matičnu, grafičku i sl.... ostalo se ne vidi na naljepnici (brojevi) jer je sve izblijedilo. Ipak ću skinut prvo Everest.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 18:15 (emolina).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice