ovako imam tv karticu USB DVB-T model LV5T3D i sve sam prikljucio i instaliro onaj cd uz koji se dobije i pristeko sobnu antenu i nece mi hvatat ni malo signal nek neko pomogno i kaze u cemu je problem
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
premalo informacija za pomoć, ali probaj za početak samo vanjsku antenu ili probaj karticu na nekom drugom kompu,
ja sam inace probao nekoliko i zadovoljan san bio s njima
koji program koristiš za gledanje na kompu?
a nemam vanjsku antenu inace zivim u stanu i na tv mi je prikljucen maxtv,taj program sam dobio uz to TotalMedia 3.5
prima li neki drugi uređaj signal s antenom na tom mjestu?
imam adapter spojen za bezicni internet kraj toga
imam adapter spojen za bezicni internet kraj toga
ne mislio sam npr. prima li tv reciver na tom mjestu signal, može li se ispitati jel ta sobna antena uopće lovi tv signal tu?
ovako imam tv karticu USB DVB-T model LV5T3D i sve sam prikljucio i instaliro onaj cd uz koji se dobije i pristeko sobnu antenu i nece mi hvatat ni malo signal nek neko pomogno i kaze u cemu je problem
Nije dovoljno samo ukopčati antenu. Moraš je malo vrtiti, pomicati da bi uhvatio signal. Malo glupo pitanje, ali ipak moram pitati - jesi li pokrenuo skeniranje programa?
jesam i nije naso nista a mozda mi je potrebna vanjska antena
a sigurno onda neprima kad nisam u centru grada
jesam i nije naso nista a mozda mi je potrebna vanjska antena
A sobna antena ti ima pojačalo?
Antena je problem. Ja sam imao isti problem kada je bila tv kartica sa orginalnom antenom ali kad sam je spojio sa vanjskom pronašao odma tv kanale.
ima pojacalo
da to i ja mislim morat cu nabavit vanjsku antenu