Tražim program

poruka: 4
|
čitano: 1.431
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Tražim program

Tražim program koji bi mi pronalazio duplikate dokumenata i slika. 

Odnosno moram usporediti 2 diska koji imaju 90 % istih dokumenata i slika, ali 10% se razlikuje.  

(ponekad se dokument isto zove, ali je unutra promjenjeno par riječi, pa mi je nužno da imam i jedan i drugi primjerak. Naravno to se može primjetiti po datumu uređivanja istog)

Uglavnom uštedjeli bi mi 10-15 dana traženja igle u plastu sjena ako ima neki program koji nešto takvo radi.

Hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina
Tražim program

ja za to koristim TotalCmd i opciju sinchronise...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Re: Tražim program

svaki (ozbiljan) file manager ima te opcije (compare-sync..). Ipak za vrhunski užitak (il' tak' neš') je BeyondCompare ali se plaća (30-day trial), dok za okorjele CLIjevce kuckanje grepanje, pipanje... s istim rezultatom.

-za prepoznavanje, obično imaju dva panela, lijevi i desni. Dalje je lako... (FreeCommander ili Midnight Comm. koji je najsličniji 'originalu') .. ali i problem unutar dokumenta, jer 'isiti' dokument ne mora biti 100% isti, ili problem s audio-vizualnim materijalima. Za neke stvari je i dalje korisnik nezamjenjiv.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
Re: Tražim program

BeyondCompare mi je savršen. puno hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice