Travian web igra

poruka: 11
|
čitano: 5.151
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Travian web igra

Bok Svima !!

Ne Znam koliko je komu ova tema interesantna no imam kratki upit kako pronaći chatere ljude koji varaju na travian online web igri

služeći se raznim skriptama koje sam pročitao da se mogu pronaći preko raznih stranica te tako služeći se cheatima  koji im omugućuju

velike količine resurursa stvaraju probleme drugim ljudima koji bih pošteno i bez cheata igrali igru travian, zapravo dali je moguće tzv

takve muljatore prepoznati kakvim programom  koji je u stanju uočiti dali su uptrebljeni  cheati kod  korisnika te ih na taj način otkrit

i prijavit adminu kojima bih uvelike pomoglo  da znaju ko vara a ko ne u Igri.

Zahvaljujem se svima unaprijed na ukazanom trudu i pomoć Dalibor

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Travian web igra

Chetovi za travian ne postoje osim botova koji igraju umjesto tebe. Neki ljudi koriste zlato u igri i to im uveliko pomaze. Takodje jos jedan faktor koji pomaze u igri je timski rad. Npr. vise ljudi igra na jednom acc  neki igraju po noci a neki pod danu. A ti ako igras sam na acc i ne mozes da postignes sve pomislices da neko od ljudi kojih ima vise na acc koriste chetove. Travian je postao igra koju treba dobro prouciti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 12:52 (cobraIX).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Travian web igra

O takvim korisnicima brine se tzv. Multihunter. Na tom acc-u nalaze se po 2-3 veoma iskusna Travian igraca, koja imaju dodatne opcije za pretrazivanje sumnjivih naloga. Ako se dokaze da je igrac kriv sledi mu kazna u skladu sa tezinom prekrsaja (kazne se krecu od ispraznjavanja resursa u skladistu pa do permanentnog ban-a).

ПАНТЕЛА БОГОТАЦ!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Travian web igra

Da ali ipak koliko znam cheati postoje za PC Igre, kao što sam i napisao našao sam jednu stranicu sa komplet šiframa  za verziju travian

online, moramo biti svijesni koliki je god piratluk sa igrama iste se stvari sve više i više koriste i za chetanje tzv varanje u igri , neko bih želio npr jedan warcraft odigrati na normaln način dok nekome kome nedostaje npr zlata probat  će sve i svašta nebih li se dokopao cheata za odabranu igru zato jer mu je cool ili u naviki da vara na isti sam način mislio i na travian jer ima nekih ljudi kojima ova igra nije zanimljiva po normalnom načinu igre nego baš po  tome što si takvi ljudi umišljau da su glavne face  zato jer su naučili varati u igrama ko jednom počme varati u igrama taj će stalno to radit makar i riskirao svoj profil. Eto nadam se da sam objasnio  nešto poviše o takvim  ljudima.

16 godina
neaktivan
Master Infirmiy kaže...

Da ali ipak koliko znam cheati postoje za PC Igre, kao što sam i napisao našao sam jednu stranicu sa komplet šiframa  za verziju travian

online, moramo biti svijesni koliki je god piratluk sa igrama iste se stvari sve više i više koriste i za chetanje tzv varanje u igri , neko bih želio npr jedan warcraft odigrati na normaln način dok nekome kome nedostaje npr zlata probat  će sve i svašta nebih li se dokopao cheata za odabranu igru zato jer mu je cool ili u naviki da vara na isti sam način mislio i na travian jer ima nekih ljudi kojima ova igra nije zanimljiva po normalnom načinu igre nego baš po  tome što si takvi ljudi umišljau da su glavne face  zato jer su naučili varati u igrama ko jednom počme varati u igrama taj će stalno to radit makar i riskirao svoj profil. Eto nadam se da sam objasnio  nešto poviše o takvim  ljudima.

znači da zaključimo, NE postoje šifre za travian

mijauu
15 godina
neaktivan
Travian web igra

I ja mislim da ne postoji takvo nesto, jer znam kad sam igrao travian trazio sam ko lud takvo nesto :D al nista nego plati pa onda mozes uci u top 500 igraca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cobraIX kaže...

I ja mislim da ne postoji takvo nesto, jer znam kad sam igrao travian trazio sam ko lud takvo nesto :D al nista nego plati pa onda mozes uci u top 500 igraca.

nije potrebno ništa plaćat, 2-3 igrača malo iskusnija da igraju na istom acc bez problema se bude među top100

mijauu
16 godina
neaktivan

U redu priča o iskustvu i timu igrača slažem se stime, pa naravno da se svatko bori da bude što bolji slažem se da se zlatnici plaćaju u igri

no što je sa botovima skriptama.?

16 godina
cola777 kaže...
cobraIX kaže...

nije potrebno ništa plaćat, 2-3 igrača malo iskusnija da igraju na istom acc bez problema se bude među top100

Bez golda nista ni od top 500 (ako pricamo o speed serveru)

Master Infirmiy kaže...

U redu priča o iskustvu i timu igrača slažem se stime, pa naravno da se svatko bori da bude što bolji slažem se da se zlatnici plaćaju u igri

no što je sa botovima skriptama.?

Imas razlicite botove od onih za trazenje crop-a, pa do onih u kojima je ujedinjeno mnogo toga (klikanje vojske, farmanje..)

ПАНТЕЛА БОГОТАЦ!
16 godina
neaktivan
Travian web igra

Nakon svega o čemu smo pričali sad još problemi sa serverom na Travian Svijet 2 ugsili su ga te ne mogu se logirati na igru ja sam kontaktirao podršku Travian te oni mi sad izmišljaju priču kako se mogu i dalje prijavljivati sa Postojećim Korisničkim Imenom i lozinkkom ali ja sam siguran da to tako ne ide jer za svaki svijet na koji se prijavljujem moram  imati registraciju  a budući da su taj svijet 2 zatvorili

očigledno je da sam ostao bez pristupa Igri na Tome Svijetu, jel može ko vamo pomoć u vezi toga jer sam sa postojećim podacima

imao prlično velik broj resursa građevina koje ako se ponovno registriram neću moći napuniti barem godinu dana jer je Travian Očigledno

Teška Igra dok se ne malo ne otmeš, eto ja se oteo i što sad kad se neko sjeti ideje da zagasai taj svijet ko Admini Traviana.

{#}{#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Plase Može Pomoć ili  savjet oko zadnje poruke koju sam jučer napisao na ovu temu rek da ne otvaram đabe drugu Dalibor

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice