- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1.Skini najnoviju verziju steama sa njihove stranice ili cnet-a
2.Da nije neki virus/malware oni svasta pisu i izbaciju.
3.Ocisti registry.(Glary Utilities)
Vec dugo pokusavam instalirati steam ali kada idem izbaci ovo kako popraiti?
Spominje neki cracked steam ,a ja ga nisam ni instalira
koliko ja znam steam se moze skinuti i instalirati ali se nemoze dodavati prijatelji i sl. opcije ako nemas neku igru orginal instaliranu preko steama tako da jesi taj steam bas instalirao sa nekom igrom npr. cod mw2 ili si ga skinio sa stranice?
Mislim da imaš neku Steam igru koja je zarpavo non steam jer si igrao crackanau pa te to sad pati. Probaj instalirati na suprotni disk od kojeg sada pokušavaš ili skuži koju si to igru instalirao pa obriši nju kao i Registry sa CC Cleanerom npr., pa javi jel upalilo.
Mislim da imaš neku Steam igru koja je zarpavo non steam jer si igrao crackanau pa te to sad pati. Probaj instalirati na suprotni disk od kojeg sada pokušavaš ili skuži koju si to igru instalirao pa obriši nju kao i Registry sa CC Cleanerom npr., pa javi jel upalilo.
Imam 2 igre instalirane koje su non steam,a steam trebam instalirati da bih mogao smartsteam
ocistio sam sve sa CCleanerom i opet nista
Jesi probao instalriati Steam igru na suprotni disk od ovoga gdje su ti instalirane non Steam igre?
Jesi probao instalriati Steam igru na suprotni disk od ovoga gdje su ti instalirane non Steam igre?
kada stisnem run installer odma izbaci error tako da ne mogu ništa
Novi Windos onda
Novi Windos onda
Ma ne isplati se:P
Imam ovaj problem neznam sta sam uradio pa mi se ovo desilo moze li mi netko reci kako mogu ovo popraviti .... kad skidam igricu ne vidim za koliko vremena ce se skinuti ?!