STEAM error

poruka: 12
|
čitano: 2.916
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
STEAM error

Vec dugo pokusavam instalirati steam ali kada idem izbaci ovo kako popraiti?

Spominje neki cracked steam ,a ja ga nisam ni instalira

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2011 21:52 (Pinac).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
STEAM error

1.Skini najnoviju verziju steama sa njihove stranice ili cnet-a

2.Da nije neki virus/malware oni svasta  pisu i izbaciju.

3.Ocisti registry.(Glary Utilities)

MATICNA: ASUS P5KPL AM-SE (socket 775) CPU: Intel Dual Core E5200 2.50GHz 2.50GHz(clock na 2,93 ghz) PSU: PLATINUM MS 400ATX 400W MONITOR: Samsung SyncMaster T200HD GRAFICKA: nVidia geforce 8600gt

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: STEAM error
Pinac kaže...

Vec dugo pokusavam instalirati steam ali kada idem izbaci ovo kako popraiti?

Spominje neki cracked steam ,a ja ga nisam ni instalira

koliko ja znam steam se moze skinuti i instalirati ali se nemoze dodavati prijatelji i sl. opcije ako nemas neku igru orginal instaliranu preko steama tako da jesi taj steam bas instalirao sa nekom igrom npr. cod mw2 ili si ga skinio sa stranice?

Ako sam ikako pomogao stisni hvala.
14 godina
STEAM error

Mislim da imaš neku  Steam igru koja je zarpavo non steam jer si igrao crackanau pa te to sad pati. Probaj instalirati na suprotni disk od kojeg sada pokušavaš ili skuži koju si to igru instalirao pa obriši nju kao i Registry sa CC Cleanerom npr., pa javi jel upalilo.

Choose your excuse: 1. Lag | 2. Reg | 3. Cheats | 4. Bad Server | 5. Bullshit | 6. Mouse | 7. Fps lag | 8. All of The Above
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
vrba5 kaže...

Mislim da imaš neku  Steam igru koja je zarpavo non steam jer si igrao crackanau pa te to sad pati. Probaj instalirati na suprotni disk od kojeg sada pokušavaš ili skuži koju si to igru instalirao pa obriši nju kao i Registry sa CC Cleanerom npr., pa javi jel upalilo.

Imam 2 igre instalirane koje su non steam,a steam trebam instalirati da bih mogao smartsteam

15 godina
protjeran
STEAM error

ocistio sam sve sa CCleanerom i opet nista

0 0 hvala 0
14 godina
STEAM error

Jesi probao instalriati Steam igru na suprotni disk od ovoga gdje su ti instalirane non Steam igre?

Choose your excuse: 1. Lag | 2. Reg | 3. Cheats | 4. Bad Server | 5. Bullshit | 6. Mouse | 7. Fps lag | 8. All of The Above
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
vrba5 kaže...

Jesi probao instalriati Steam igru na suprotni disk od ovoga gdje su ti instalirane non Steam igre?

kada stisnem run installer odma izbaci error tako da ne mogu ništa

14 godina
STEAM error

Novi Windos onda {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
vrba5 kaže...

Novi Windos onda {#}

Ma ne isplati se:P

15 godina
protjeran
STEAM error

FIXED!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
STEAM error

Imam ovaj problem neznam sta sam uradio pa mi se ovo desilo moze li mi netko reci kako mogu ovo popraviti .... kad skidam igricu ne vidim za koliko vremena ce se skinuti ?!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice