Sporo renderiranje tekstura

poruka: 41
|
čitano: 6.864
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
MOLIM VAS POMOc

Odi si u Crysis datoteke, (Electronic Arts/Crytek/Crysis/Game/Config/CvarGroups) te tamo otvori sve datoteke sa notebook-om. Zatim otvori sys_spec_ObjectDetail te potraži:

e_view_dist_ratio_detail = 15

e_view_dist_ratio_vegetation = 15

Promijeni to u:

e_view_dist_ratio_detail = 200

e_view_dist_ratio_vegetation = 200

Tada bi ti se popup trebao maknuti.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gluposti

Ne razumijem kako vi ne shvaćate da je pojavljivanje drveća, zgrada, kamenja i ostalih objekata tek na neposrednoj blizini u igrama POPUP. Kakvi driveri? Dajte nemojte pisati gluposti.Mršti se

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MOLIM VAS POMOc

ISPRAVAK: Popup nije uzrok pojavljivanja objekata u neposrednoj blizini nego je tomu uzrok postavljena niska tj. malena udaljenost pojavljivanja objekata kako bi se olakšalo izvođenje igara na lošijim postavkama ili konfiguraciji.Izlanuo se

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MOLIM VAS POMOc

Probaj staviti grafu u neki drugi komp i vidjet dal radi ak radi onda ti je problem u driver.ima ako ne idi na reklamaciju u ducan...drugo neznam kaj da ti kazemBelji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: MOLIM VAS POMOc
Lion King kaže...

Probaj staviti grafu u neki drugi komp i vidjet dal radi ak radi onda ti je problem u driver.ima ako ne idi na reklamaciju u ducan...drugo neznam kaj da ti kazemBelji se

Si ti pročitao moj post?
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan
SOS kaže...
Lion King kaže...

Si ti pročitao moj post?
 A ti si najpametniji čovjek na svijetu jel? Zašto onda drugima Crysis valja, a njemu ne? Nemoj laprdati, nije problem u Crysisu kad je lik rekao da mu se to događa u svakoj igri.
Rambo is watching you!
17 godina
neaktivan
MOLIM VAS POMOc

Ovo bi mu riješilo problem sa Crysisom. Osim toga šta ako on ima loše postavke ili je problem u igri gdje je isprogramirano da postoji popup radi lakšeg izvođenja.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MOLIM VAS POMOc

Isto se to desavalo mom frendu koji je imao intel i ati ali malo stariji
pogledaj da ti nije mozda kojim slucajem pod optionsima u igricama koje igras stavljene neke vrijednosti pod low ili tako nesto kao npr shader ili model detail i enviroment pogotovo u crysisu pogledaj
recimo ja ti imam malo stariji komp pa moram igrati na low crysis i onda mi se isto tako desava neki kamen mi se tek pojavi kad dodem nekih 10 metara blizu njega a mozda ti je hrdwer neusklađen i to mi se jednom dogodilo jednostavano mi je neki ku*** na maticnoj bio nekompatibilian sa nekim na grafickoj uglavnom nije mi radilo dok nisam promjenio maticnu
nadam se da sam pomogao
a za one koji zamjeraju mom postu sorry nisam bas jak u strucnim izrazima i tak to XD

pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sporo renderiranje tekstura

Skini si najnovije drivere za tvoj Radeon i sve ostavi na DEFAULTnim postavkama. Igre spatchiraj na najnoviju verziju, u postavkama podesi neke 'medium' settinge i tada probaj. Ako sve radi ok, polako povećavaj settinge grafike u samoj igri pa vidi gdje će ti počet pucat.

Možda ti je memorija na grafičkoj kartici u banani (imaš li garanciju?), pa pri punom opterečenju i visokim rezolucijama tekstura sporo učitava sa sistemskog rama.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
interior07 kaže...

Ovako,da vam prvo kazem kofiguraciju ak mi mozete pomoc :imama intel core 2 duo 2 x2.2GHz,radeon HD3870,2Gb rama blalblabla.PROBLE:KAd ukljucim bilo koju igru uvijek m ise javlja jedan te isti problem,npr...hodam,il trcim i onda mi se stvara slika,ili usavršava,npr.trcim i na nekom mjestu stoj idrvo i to drvo mi se tek pokaze kad dodem skroz blizu,ili se usavrsi.neznam zbog cega je to problem.NA svim igrama.MOLIM VAS POMOZITE JAKO JE HITNO.HVALA UNAPRIJED!!!

Da li si isprobao sve što predložimo? Zato jer, barem ja, ne znam opširnije što ti se događa kad isprobaš sve što napišemo, zato jer ne komentiraš (barem na drugoj strani). Brže bi si riješio problem.Osmijeh  
17 godina
neaktivan
Crazy kaže...
SOS kaže...

Odi si u Crysis datoteke, (Electronic Arts/Crytek/Crysis/Game/Config/CvarGroups) te tamo otvori sve datoteke sa notebook-om. Zatim otvori sys_spec_ObjectDetail te potraži:

e_view_dist_ratio_detail = 15

e_view_dist_ratio_vegetation = 15

Promijeni to u:

e_view_dist_ratio_detail = 200

e_view_dist_ratio_vegetation = 200

Tada bi ti se popup trebao maknuti.

Sos ima pravo. I meni nije radio Crysis. To jest pojavljivao se pop up. Sve dok nisam otišao u datoteke i promjenio ove stvari o ćemu SOS priča. Poslušaj ga.
 Ponavljam ovo to je samo vrijedi za Crysis, te sam to napisao misleći da je ova tema vezana uz Crysis (jer mi je na pretrazi za Crysis, računalo pronašlo ovu temu. ).
Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice