Ovako,da vam prvo kazem kofiguraciju ak mi mozete pomoc :imama intel core 2 duo 2 x2.2GHz,radeon HD3870,2Gb rama blalblabla.PROBLE:KAd ukljucim bilo koju igru uvijek m ise javlja jedan te isti problem,npr...hodam,il trcim i onda mi se stvara slika,ili usavršava,npr.trcim i na nekom mjestu stoj idrvo i to drvo mi se tek pokaze kad dodem skroz blizu,ili se usavrsi.neznam zbog cega je to problem.NA svim igrama.MOLIM VAS POMOZITE JAKO JE HITNO.HVALA UNAPRIJED!!!
standardno pitanje... jesi mozda overclocko? koje imas drivere?
Koji monitor imaš?
iMAM Samsung 225mw
Koji monitor imaš?

Pa daj reci u cemu je problem ak znas
reinstalacija drivera?
Budem pokusao,jel ima jos netko kakvih prijedloga,molim vas:D?
reinstaliro drivere i opet isto...........................stvarno neznam sto je to,da nije tehnicki problem????
Jel tako oduvijek ? Koliko je stara konfa?
Onda je Direct X problem!
Ak imas sejvane neke profile u Ati toolu ili nekom drugom alatu mozda ti mijesa postavke s raznim igrama!
Stavi najnoviji ili instaliraj neku novu igru pa ce ti ona automatski!
Ak imas vistu onda ne znam!
Cek mozes mi malo bolje to pojasnit,kak da dodem do tam,koji podatci,ja ti se bas tolko ne kuzim u kompove.HVALA ARMOR unaprijed
Evo mislim na alate tipa Ati Tool, Ati tray tools, pa i Ati catalyst!
Ak imas bilo kaj od tih programa iskljuci ih (cataylst ne jer ne ih ne mozes ali profiles da)!
Restartaj komp!
Instaliraj ovo:
http://ati.amd.com/support/driver.html
Naravno izaberi tip graficke i operativnog sustava
Pa ovo:
http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html
Javi!
...hodam,il trcim i onda mi se stvara slika,ili usavršava...
U svakom slucaju ako ne pomogne reinstalacija DirectX-a, Drivers za graficku, onda stavi ponovo cijele windowse, pa najnovije drivere i DirectX, a ako onda imas probleme, reklamiraj graficku.
jesi overclocko cpu ili graf? probaj na novo win pa kao je opet isto hardver je kriv.
...hodam,il trcim i onda mi se stvara slika,ili usavršava...
U svakom slucaju ako ne pomogne reinstalacija DirectX-a, Drivers za graficku, onda stavi ponovo cijele windowse, pa najnovije drivere i DirectX, a ako onda imas probleme, reklamiraj graficku.
Jel ti se taj problem događa kod multiplayera, odnosno dok igraš online ili je problem dok igraš single player?
AKo igraš online, problem je vjerojatno u ping-u, odnosno propusnosti mreže.
Ako igraš offline, ne znam u čemu je problem.
Napiši koji OS imaš! Meni se sličan problem događao sa strategijama na XP-u. Slika je trzala, al ne onako kao kad igraš igru na starom kompu nego baš je trzala.
Sad imam Vistu i više nemam takvih problema.
U dosta igara (naročito onih sa velikim otvorenim prostorima) se neki objekti iscrtavaju tek kad dođeš na "toliko i toliko" od njih i meni ono što ti opisuješ najviše liči upravo na to, s tim što je daljina na kojoj se stvari pojavljuju izgleda stavljena na veoma malu vrednost. Koje su konkretno igre u pitanju?
Dal si instaliral onak kak sam ti gore objasnil?
Slazem se s Ivanom jer ako recimo igras Morrowind ili Oblivion i ak nemas namjesteno View Distance na far ili kak vec pise, onda ti je to problem!
Dal ti se dogada nekaj cudno, recimo s Warcraftom ili LOTR?
To su igre u kojima ne namjestats kak se daleko vidi!
Radi se od crysis i o cod4,al na 2.kompu,duplo slabijem,cod 4 radi normalno
Radi se od crysis i o cod4,al na 2.kompu,duplo slabijem,cod 4 radi normalno
da li se to oduvijek dogada..??
Probaj stavit grafu u drugi komp ako ne radi onda kupi novu grafu,ako radi neznam odgovor.
zvuk surfanja internetom!
.
Monitor nema nikakve veze s tim, a mislim da nema ni graficka, nego mi to sve JAKO smrdi na DX!
Probaj ga reinstalirat. Od kada ti se to dogadja?
Evo da ti po treći put odgovorimo, URADI KAKO GORE PIŠE!
U svakom slucaju ako ne pomogne reinstalacija DirectX-a, Drivers za graficku, onda stavi ponovo cijele windowse...
Isto se i meni dešava na početku Crysisa (graf.7900GT),a videl sam da se isto događa i bratiću koji ima radeona 3870.Ne u drugim igrama,ali u Crysisu da.Zbog čega redendira tak,ne znam.
Isto se i meni dešava na početku Crysisa (graf.7900GT),a videl sam da se isto događa i bratiću koji ima radeona 3870.Ne u drugim igrama,ali u Crysisu da.Zbog čega redendira tak,ne znam.
i ja mislim da je do dx-a
ali de ti napisi na kojim grafickim postavkama igras,da ti mozda ne ubijas graficku sa antialasingom i tim sranjima(ovo samo nagadjam)
ovo se odnosi na crysis cod bi trebao letiti na full detaljima
instaliraj patch za igru ako postoji(vjerojatno postoji)
Dal si mjenjao postavke po Control centru ( naravno ako ga imaš instaliranog)?