Ovak radim video, znaći video ima jednu sliku i pjesmu. Idem na ono render as i hoću kao spremit u wmv i kiknem na to i pojavi mi se ova poruka: there is no template available forthis format. Probo sam ja to napravit u avi formatu i uspio sam ali otvorim video i čujem zvuk, a slike nema :S. Molim vas pomozite
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovak radim video, znaći video ima jednu sliku i pjesmu. Idem na ono render as i hoću kao spremit u wmv i kiknem na to i pojavi mi se ova poruka: there is no template available forthis format. Probo sam ja to napravit u avi formatu i uspio sam ali otvorim video i čujem zvuk, a slike nema :S. Molim vas pomozite
Odakle si downloadao verziju ?
Predpostavljam da je pirat , tako da se ne cudim .
pirat je, ali ovaj drugi problem ne razumijem. zašto neće prikazat sliku?
pirat je, ali ovaj drugi problem ne razumijem. zašto neće prikazat sliku?
ZATO ŠTA JE PIRAT !!!!
Prebaci original.
A ako trebas crack samo me pozovi preko PM.
I ti de mogo si mu pomoci a ne vristati "ZATO STO JE PIRAT!"
Bok,
napravio sam film u Sony Vegas Pro 8 u trajanju cca 20 minuta.
Kada želim pokrenuti program, program počinje učitavati film i prestaje raditi s porukom:
An error occurred during the curent operation. An Exception has occurred.
Kada pritisnete tipku OK program se ugasi.
Što učiniti?
Molim pomoć.
sony vegas 10d mi se nece pokrenuti..... tj on se load-a i onda napise ERROR 0x80131902,failed to initialize script host......
ne razumijem zasto mi se ovo dogada ....
HELP!
cito sam da iam neke veze s NET-om... al ne kuzim kakve...
Imam problem skinuo sam vegaspro100d_64bit i kada pokrenem da mi se instalira izbaci mi ovo D:/vegaspro100d_64bit.exe is not a valid Win32 application. Može li mi netko pomoć riještiti probelem?
Imaš 32-bitne Windowse, a na njima bi vrtio 64-bitni Vegas. Neće ići.
Na 32-bitnim Windowsima se može vrtjeti samo 32-bitni Vegas, a na 64-bitnim Windowsima mogu se vrtjeti i 64 i 32-bitni Vegas.
bump...zna netko?