Sleep ne radi

poruka: 4
|
čitano: 1.775
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Sleep ne radi

Pozdrav, vrtim Win7 Ultimate x64, i ne mogu ga natjerati da ode u sleep. Kada mu naredim, monitor se ugasi na oko 5 sekundi, upali se i pojavi se ekran identičan onome kao kad pritisnem Lock.

powercfg -lastwake daje nulu.

powercfg -a daje ovo:

The following sleep states are available on this system: Standby ( S1 S3 ) Hibernate Hybrid Sleep
The following sleep states are not available on this system:
Standby (S2)
        The system firmware does not support this standby state.

powercfg -waketimers kaže da nema niti jedan waketimer.

powercfg -devicequery wake_armed ne izbacuje niti jedan uređaj.

~

0 0 hvala 0
18 godina
Sleep ne radi

To se i meni dešava na desktop kompu win 7 x64, dok na laptopu (vista) radi normalno. Dosta ljudi ima problem sa tim. jbg-a neznam rješenje.. pa sam odusto od sleepa..

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
Re: Sleep ne radi

Ja bih ipak sumnjao na neki od drivera (koji, teško je reći); i ja na dva različita PC-a (jedan ima 32-bit, drugi 64-bit Win 7) dobivam isti rezultat powercfg naredbe, a sleep normalno radi na oba PC-a.

Probaj još pod opcijama (power options, change plan settings, advanced...) uključiti / isključiti hybrid sleep.

KaeR
17 godina
Re: Sleep ne radi
KaeR kaže...

Ja bih ipak sumnjao na neki od drivera (koji, teško je reći); i ja na dva različita PC-a (jedan ima 32-bit, drugi 64-bit Win 7) dobivam isti rezultat powercfg naredbe, a sleep normalno radi na oba PC-a.

Probaj još pod opcijama (power options, change plan settings, advanced...) uključiti / isključiti hybrid sleep.

E to nisam ni primjetio, ugasio sam hybrid sleep i sad radi. No, neće se probuditi :) Pritisnem gumb za paljenje i ventilatori se zavrte, hard diskovi pokrenu, ali se monitor ne pali.

~
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice