Skidaju mi se GB (internet) a nista neradim ?!?!

poruka: 35
|
čitano: 3.917
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Skidaju mi se GB (internet) a nista neradim ?!
overhaul kaže...

Ma stvar je jednostavna. Nebitno što je on spojen žicom, rotuer očigledno ima wifi predajnik i

na njega se netko nakačio. Dakle, već je rečeno, zaštititi enkripcijom pristup routeru.
Ako se neda potpuno isključiti wifi predajnik.

.....

Inače operateru je sve to isto. Promet radi njegov router, a tko se na njega nakačio, njih stvarno nije briga.

nemora nužno značiti,sad je rekao da je i mobitel spojen,pa je moguće da se automtski updateaju aplikacije,ili kad gleda Youtube na mobitelu i surfa. Računa li on uopće i taj promet koji utroši preko mobitela?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Ma stvar je jednostavna. Nebitno što je on spojen žicom, rotuer očigledno ima wifi predajnik i

na njega se netko nakačio. Dakle, već je rečeno, zaštititi enkripcijom pristup routeru.
Ako se neda potpuno isključiti wifi predajnik.

.....

Inače operateru je sve to isto. Promet radi njegov router, a tko se na njega nakačio, njih stvarno nije briga.

ma njima i odgovara kad se netko "prikaci" vise prometa = vise novaca........

15 godina
neaktivan

Windows update je vjerovatno uključen.

15 godina
neaktivan
Quiem kaže...

Windows update je vjerovatno uključen.

to sam i ja maloprije pomislio budem i to iskljucio, morat ce se tip malo "skratit" al sta mu ja mogu......

13 godina
protjeran
dajte ljudi saberite se kakav windows update danas mi je potego 16 MB a ovom fali 800
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice