Servis podrške Bluetooth

poruka: 7
|
čitano: 1.887
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem Bluetooth

Imam problem sa Bluetoothom. Javlja mi da nije pokrenut servis podrške Bluetooth kada želim slati datoteke. Do prije par dana Bluetooth je normalno radio

Deinstalirao sam Bluetooth i instalirao novi sa driverom i opet ista pjesma. Provjerio sam u Device manageru i Bluetooth je upaljen

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 16:02 (xabi4).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Problem Bluetooth

Probaj ponovno upariti uredjaj s kojim pokusavas razmjenjivati datoteke.

Sasa

you don't have to be crazy to work here, but it helps
14 godina
neaktivan

Neuspješno

18 godina
neaktivan

Desni klik na My Computer - Manage - Services - Bluetooth Support Service. Po defaultu je na manual. Probaj ga pokrenuti i prebaciti nesto.

Sasa

you don't have to be crazy to work here, but it helps
16 godina
neaktivan
xabi4 kaže...

Imam problem sa Bluetoothom. Javlja mi da nije pokrenut servis podrške Bluetooth kada želim slati datoteke. Do prije par dana Bluetooth je normalno radio

Deinstalirao sam Bluetooth i instalirao novi sa driverom i opet ista pjesma. Provjerio sam u Device manageru i Bluetooth je upaljen

Kap prvo, koji je to uređaj? Postoji dvije vrsta, bluetooth ih ima na laptopu i na sticku.

Ako je stick bluetooth onda vam nije potrebna driver jer ih windowsi prepozna. Ako si instalirao s driverom onda je on u sukobu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 15:44 (Nello).
14 godina
neaktivan

Radi se o laptopu Compaq PresarioCQ56 , Bluetooth je integriran u laptopu.

Naziv je Ralink Motorola BC4 Bluetooth 3.0+HS Adapter

Pokrenuo sam Support Service preko My Computer -Manage i to nije riješilo problem.

Potražio sam u Programs and Features driver da ga deinstaliram no ne mogu ga naći.Postoji samo Railink Motorola BC4 adapter

14 godina
neaktivan
Servis podrške Bluetooth

Napravio sam recovery na tvorničke postavke i riješio problem. sve funkcionira {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice