Scroll problem

poruka: 8
|
čitano: 1.762
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Scroll problem
pitanje

Problem je taj da kad se ide na internet bilo sa firefox ili sa IE ili sa bilo kojim drugim browserom i kad pokušavam sa scrollom doći do dna stranice ili vućući mišem po traci sa strane slika užasno trza i trokira kao da se preljeva polako prema dolje. Zapinje ali nakon par sekundi ipak dođe dolje na dno stranice. Ista stvar se dešava i u wordu kad pokušavam doći do npr. pete stranice i sve do nje ista stvar tako da nije do browsera ni interneta. Sad ako netko možda zna u čemu je problem i ako može dati uputstva za rješavanje tog problema bio bih zahvalan.

A ča da ti rečen...
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 12:29 (dwezzel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Scrool problem
prihvaćeno rješenje

Vjerovatno nemaš instalirane driver za grafičku.

Dešava li ti se slično i kada scrolaš u folderima?

Koju grafu i koji OS imaš?

Arch user :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 12:34 (nedIm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Scrool problem
autorov komentar

Ma instaliran je driver za nju.Nego radi se o bratovom kompu tako da znam da je os windows xp a grafička je od nvidie samo nisam siguran koja ali uredno su instalirani driveri.možda nije to taj driver koji 100%odgovara za nju...Ali znači problem bi mogao biti grafičae i driver?a postoji li još koji razlog zbog kojeg bi se to moglo dešavat?

Ista stvar i u folderima.

A ča da ti rečen...
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 12:44 (dwezzel).
17 godina
neaktivan
dwezzel kaže...

a postoji li još koji razlog zbog kojeg bi se to moglo dešavat?

Kak su ti napisali, izgleda kao da nisu instalirani driveri od grafičke kartice.
16 godina
neaktivan
Scrool problem
autorov komentar

Probam ja reinstalirat njih pa javim. Hvala.

A ča da ti rečen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Scrool problem

To je se meni događalo na ovom forumu, kad scrolam dolje ili gore smrzne pa odjednom skoči na kraj/početak stranice. Instalira sam TuneUp, pa sam očistio računalo od gamadi, defragmentira disk ali ništa nije pomoglo (prije toga sam instalira i najnovije drivere za gf). Meni je rješenje bilo malo čudno, imam 2x hdd u računalu jedan je ide a drugi sata, nisam uspio se riješit problema dok nisam zamjenio sata kabal na hdd. Od tada je sve uredu sa računalom i ne trokira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Scrool problem
autorov komentar

Eto skinuo sam driver i reinstalirao i sve 5. Čudno je to da je buraz instalirao driver za grafu a cd-a kojeg je dobio sa kompom koji se je pokazao neispravnim...tako da nisam ni posumnjao na njega ali eto sve je moguće i nije se za čudit kad je komp od hg-šrot-a. I samo da još dodam da je ekipa tamo jako neozbiljna pa nek se zna da ima još nezadovoljnih njihovim uslugama (Rijeka). Hvala dečki i pozdrav Osmijeh.

A ča da ti rečen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dwezzel kaže...

Eto skinuo sam driver i reinstalirao i sve 5. Čudno je to da je buraz instalirao driver za grafu a cd-a kojeg je dobio sa kompom koji se je pokazao neispravnim...tako da nisam ni posumnjao na njega ali eto sve je moguće i nije se za čudit kad je komp od hg-šrot-a. I samo da još dodam da je ekipa tamo jako neozbiljna pa nek se zna da ima još nezadovoljnih njihovim uslugama (Rijeka). Hvala dečki i pozdrav Osmijeh.

Kakve ima veze što je komp kupljen u hgspotu sa ne instaliranjem novih drivera? Vidim da mnogi vrijeđaju taj dućan i vidim dosta opravdanih razloga ali ovaj nije jedan od njih. Btw nemam ništa sa hg spotom niti sam tamo ikad kupova, malo su mi preskupi.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice