Pozdrav svima.
Radi se o sljedećem problemu.
Posjedujem mobitel iz naslova, dogodilo mi se danas nešto s čim nemam baš nikakva iskustva.
Slučajno sam naime postiskao ne znam ni ja što sve već i od tada ne mogu ništa raditi na mobitelu, niti otvoriti bilo kakvu aplikaciju.
Kao da sve zamrznulo, jedino što mogu, to je ugasiti ga, ali i to jedva. Nakon što sam više puta pokušao ugasiti i ponovno upaliti mobitel, u nadi da će se problem sam od sebe riješiti, opet ista situacija.
Citiram očiti problem: ''The application TwLauncher (process com.sec.android.app.twlauncher) has stopped unexpectedly. Please try again. ''
Ovdje sam prisiljen stisnuti Force close, prilikom čega uređaj naprosto vibrira. Ne mogu raditi apsolutno ništa s mobitelom.
Ima li tko možda iskustva po tom pitanju, ili se možda susreo sa sličnim ili čak istim problemom?
Osobno mi ne pada ništa na pamet, kako da riješim nastali problem.
Glavom mi prolaze dvije ne baš presretne opcije. Jedna je ta da backupiram sve s moba, prebacim dakle na desktop računalo, potom resetiram mobitel i ispočetka sve instaliram.
Druga je da ga odnesem u servis, Europatradea u Sesvete, iako smatram mogućim da je problem riješiv na vjerojatno bezbolniji način.
Evo, to je ukratko to. Pucajte s prijedlozima, svaka sugestija je doborodošla i bit će uzeta u obzir.
Problem je ne baš uspješno uslikan.
Zahvaljujem unaprijed, Caesar
EDIT: Ne mogu uploadat sliku; imageshack neće radit, a tinypic javlja error 503.