Imam problem sa win 8 (nisam siguran dali su windowsi, mozda je nesto drugo). Svaki mi se put rusi AMD control center i MMload driver.Nemogu da pretrazujem u Google chromu, a u exploreru mogu bez problema, nemogu gledat slike preko windows photo wiuwera. U internet exploreru nemogu gledat video sadrzaje jer mi se explorer stalno rusi i daje report o crashu. ima li netko isti ili slican problem ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eto u par rijeci
ako imas ati grafičku karticu nemoj instalirati kompletan catalist c c jer ti u biti i ne treba nego samo driver za svoju grafičku karticu.
kako ces naci samo driver - jednostavno skines a amd-ve stranice kompletan catalyst c c -desni klik kad se skine i sa 7 zip extractaj negdje
nakon toga odi na device manager i pokazi mu gdje je mapa koju si extraktirao . on ce sam sebi naci driver unutar te mape.
eh da i bez obzira na to sto w8 ima net4.5 po defaultu nije za zgoreg da mu se ubace i ostale starije verzije znaci od 2.0 do 4.0 .standalone net framworke mozes aci na microsoftovom sajtu pa vidi . :D
meni se komp"smirio" tek nakon svih preduzetih radnji koje sma gore naveo
pozz