Restartanje računala

poruka: 7
|
čitano: 1.708
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Restartanje računala
pitanje

Imam jedan problem sa svojim novim PC-om već 3 mjeseca. prilikom rada sa njime često mi se zna dogoditi da mi se pojavi plavi ekran sa porukom: kernel_stack_inpage_error.

zadnji put mi se dogodilo kad sam de "dopisivao" sa ostalim ljudima na MSN messengeru dok mi se instalirala igra.

Spominje se nešto kao : begining dump of physical memory i nešto kao da imam neki neispravni hardver koji nema drivere instalirane.

taj problem rjesim restartovanjem računala no zabrinjava me da neće doći do nekog većeg kvara.

Možda će nekom pomoći pšodatak da u vrijeme pisanja posta mi je pokrenuto 39 procesa.

Unaprijed se zahvaljujem za pomoć!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2008 21:11 (MarkOverlord).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Restartanje računala

http://support.microsoft.com/kb/315266

Da li si stavio novi BIOS,pošto kažeš da ti je novo računalo? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Restartanje računala

Koja ti je konfiguracija? Mozda trebas BIOS update, format, a mozda je problem u hardveru?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2008 13:46 (crossfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Restartanje računala
MarkOverlord kaže...

Imam jedan problem sa svojim novim PC-om već 3 mjeseca. prilikom rada sa njime često mi se zna dogoditi da mi se pojavi plavi ekran sa porukom: kernel_stack_inpage_error.

zadnji put mi se dogodilo kad sam de "dopisivao" sa ostalim ljudima na MSN messengeru dok mi se instalirala igra.

Spominje se nešto kao : begining dump of physical memory i nešto kao da imam neki neispravni hardver koji nema drivere instalirane.

taj problem rjesim restartovanjem računala no zabrinjava me da neće doći do nekog većeg kvara.

Možda će nekom pomoći pšodatak da u vrijeme pisanja posta mi je pokrenuto 39 procesa.

Unaprijed se zahvaljujem za pomoć!!!

instant memory cleaner...
Mozda neki bug u memoriji ili nesto...
Imao sam isti problem sa tim samo dok sam igrao Warcraft, ali kad sam ocistio memoriju mi je bilo rjeseno
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
neaktivan
Restartanje računala
autorov komentar

već mi je jednom bio na popravku (bilo je uvezi windowsa XP) pa su mi nanovo intalirali windovse i sve programe. matična ploča mi je ASUS p5b-mx/wifi-ap

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Restartanje računala

A jesi proba flashati (staviti) zadnji BIOS za matičnu???To je danas čest uzrok problema, pogotovo u novijih računala.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Restartanje računala

eee i ja imam isti problem...pojavi se na ekranu plavo nešto i isto piše pa ga moram restartirat.... To se događa otkad sam promjenio matičnu ploču i stavio dodatni 40 gb hard diska... Već sam nekoliko puta pokuša instalirat windows iz početka, al uvijek isto...Šta mi je činiti? unaprijed hvala btw. konfiguracija je: intel celeron 2.4, 512 RAM, nvidia gforce 64 mb, matična ploča ASRock P4i65G, tako neštoSmijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice