Razer Synapse

poruka: 6
|
čitano: 4.319
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Razer Synapse

Ima li tko problema s ovim programom? Ne pali mi se pri bootanju, i kad ga želim ručno upaliti, isto se ništa ne događa. Bez njega ne mogu dpi podešavati, igrivost mi je lošija. Win 10 22H2

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Razer Synapse

Reinstalacija. Meni pomoglo. Uz to san sa SimpleWallom poblokira gamad da komunicira sa matičnom bazom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer Synapse

nikakvih. imam istodobno instalirane i staru (za w7) i novu verziju (za w10). obje se uključuju s ponistrama i bar jedna od njih radi, jer se sve može prilagodjeti. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Razer Synapse
Bevanda kaže...

Reinstalacija. Meni pomoglo. Uz to san sa SimpleWallom poblokira gamad da komunicira sa matičnom bazom.

Moze upute kako si poblokirao synapse i screenshot koje sve procese od synapsa poblokirati?

mihi
4 godine
Razer Synapse

Akvragu, nisam uopće gleda postove... Ubacit ću ovde kasnije slike i ukratko objašnjenje.

1 0 hvala 0
15 godina
Razer Synapse

Pozz

Evo uputa kako rijesit Synapse i probleme sa njime. Ja sam konkretno imao ogromne lagove u igrama.

Skinuti simplewall.

Otvori se prozor od simplewall i poblokira se sve vezano uz synapse. Tocan tutorial se moze naci na youtube-u.

Nakon toga skinuti Process Lasso i tamo staviti sve razerove procese na below normal. Link u prilogu.

https://www.reddit.com/r/razer/comments/prvd29/the_ultimate_guide_to_fix_razer_synapse_pc_lag/

Posto su vise manje svi proizvodaci poceli zezat sa bloatware-om vjerojatno je moguce primjeniti i na ostali rgb-shitware i slicne nepotrebne programe koji trose brdo resursa za nista.

Zivjeli.

mihi
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.6.2023 18:06 (mihi999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice