RatioMaster problem zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 6.367
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RatioMaster problem
pitanje

Ovako stavio sam si ratiomaster i pokrenem ga i postavim sve opcije, i kliknem start i nece mi poceti uploadati... Koristim uTorrent 1.8.1, a pod clients u ratiomasteru te vezije nema, tj.ima samo jedne a to je 1.6.1.. Ima ko kakvo rjesenje?

MBO Asus P5KC, P35 // Intel Core 2 Duo E8200, 2,66 GHz, 6MB Cache // Kingmax 4x1 GB DDR 2-800 // Gigabyte Radeon HD 3870, 512 MB, 256 bit, GDDR3 // Seagate Barracuda SATA 320 GB // Chieftec 550W // LG DVD Przilica // Coolermaster kuciste
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RatioMaster problem

Nemoj sramotit sebe i cijelu Hrvatsku s tim.

Lijepo uploadaj kao i svi ostali. Ako nemožeš, vrati se na javne torente, tamo te nitko ne tjera.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2009 18:42 (Tryptomine).

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: RatioMaster problem
Tryptomine kaže...

Lijepo uploadaj kao i svi ostali. Ako nemožeš, vrati se na javne torente, tamo te nitko ne tjera.

tako je
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Tryptomine kaže...

Joj ajde ne seri vise.... Imam razlog zakaj trebam ratiomaster... I za tvoju informaciju, regan sam na najmanje 5 privatnih torrenta gdje nemozes uci bez pozivnice, i ratio mi je iznad 5,00... zato, ak nemas kaj pametno za reci, ne sramoti sam sebe i cijelu Hrvatsku svojim debilnim odgovorima...
MBO Asus P5KC, P35 // Intel Core 2 Duo E8200, 2,66 GHz, 6MB Cache // Kingmax 4x1 GB DDR 2-800 // Gigabyte Radeon HD 3870, 512 MB, 256 bit, GDDR3 // Seagate Barracuda SATA 320 GB // Chieftec 550W // LG DVD Przilica // Coolermaster kuciste
16 godina
neaktivan
RatioMaster problem

A koji su to privatni trackeri na koji se može ući bez pozivnice?

I to što imaš ratio preko 5 ne znači ništa ako si do njega došao varanjem. Pitaj na forumu od tih trackera, siguran sam da ćeš tamo naći odgovor.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RatioMaster problem

Samo temeljito procitaj upute.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RatioMaster problem

onaj ko sramoti hrvatsku je vlada koja nam je dala tako veliki upload :)

www.team-skozi.com

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
totalni kaže...

Šta misliš da bi se puno toga promjenilo: šupci ostaju šupci , a oni koji se trude bi se trudili na bilo kojoj brzini.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
totalni kaže...

ovo si dobro reko
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
neaktivan
RatioMaster problem

Ja neznam zašto koristite takve programe samo vas mogu uhvatiti. Ako imate flat vezu kliknete na leech(ili kako se već piše) i vidite koji je program, film, igrica, najtraženiji. Vidite koji je najtraženiji, a malo ga ljudi seed-a i stavite da se skida(nema veze ako vam netreba) i ostavite tako 2-3 pa će vam se dignuti ratio. Ja bih tako na faxu u 2 dana seedao po 30-90GB.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
 Šta misliš da bi se puno toga promjenilo: šupci ostaju šupci , a oni koji se trude bi se trudili na bilo kojoj br

Znaći veći je zloćin orobiti druge lopove i proizvođaća nego samo proizvođaća. 
17 godina
neaktivan
Joso162 kaže...

Ja neznam zašto koristite takve programe samo vas mogu uhvatiti. Ako imate flat vezu kliknete na leech(ili kako se već piše) i vidite koji je program, film, igrica, najtraženiji. Vidite koji je najtraženiji, a malo ga ljudi seed-a i stavite da se skida(nema veze ako vam netreba) i ostavite tako 2-3 pa će vam se dignuti ratio. Ja bih tako na faxu u 2 dana seedao po 30-90GB.

Uhvatit će one neoprezne, ja već mjesecima fejkam na torrentleech-u, TorrentBytes-u i Zamundi Namigiva Treba samo umjereno varat.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 18:56 (Kizmar).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice