Ovako stavio sam si ratiomaster i pokrenem ga i postavim sve opcije, i kliknem start i nece mi poceti uploadati... Koristim uTorrent 1.8.1, a pod clients u ratiomasteru te vezije nema, tj.ima samo jedne a to je 1.6.1.. Ima ko kakvo rjesenje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemoj sramotit sebe i cijelu Hrvatsku s tim.
Lijepo uploadaj kao i svi ostali. Ako nemožeš, vrati se na javne torente, tamo te nitko ne tjera.
Lijepo uploadaj kao i svi ostali. Ako nemožeš, vrati se na javne torente, tamo te nitko ne tjera.
A koji su to privatni trackeri na koji se može ući bez pozivnice?
I to što imaš ratio preko 5 ne znači ništa ako si do njega došao varanjem. Pitaj na forumu od tih trackera, siguran sam da ćeš tamo naći odgovor.
onaj ko sramoti hrvatsku je vlada koja nam je dala tako veliki upload :)
Ja neznam zašto koristite takve programe samo vas mogu uhvatiti. Ako imate flat vezu kliknete na leech(ili kako se već piše) i vidite koji je program, film, igrica, najtraženiji. Vidite koji je najtraženiji, a malo ga ljudi seed-a i stavite da se skida(nema veze ako vam netreba) i ostavite tako 2-3 pa će vam se dignuti ratio. Ja bih tako na faxu u 2 dana seedao po 30-90GB.
Ja neznam zašto koristite takve programe samo vas mogu uhvatiti. Ako imate flat vezu kliknete na leech(ili kako se već piše) i vidite koji je program, film, igrica, najtraženiji. Vidite koji je najtraženiji, a malo ga ljudi seed-a i stavite da se skida(nema veze ako vam netreba) i ostavite tako 2-3 pa će vam se dignuti ratio. Ja bih tako na faxu u 2 dana seedao po 30-90GB.