Racunar 'zaledi' u nekim igrama.

poruka: 5
|
čitano: 1.149
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Kao sto naslov kaze, racunar zaledi samo u nekim igrama (Cod mw3, Max payne 3) dok ostale igre rade sasvim normalno. Kada zaledi ekren nekad bude crn, nekad bude ovako --- http://static.pcinpact.com/images/bd/news/80201-amd-gsod-radeon-hd-5k.jpg i sve to popraceno zvukom koji kao da steka ili nesto tako i moram restartovati komp na kucistu.. Prvo sam imao napajanje 350w, zatim kupio gigatech 550w(koje je nekvalitetno). Neko vrijeme comp je normala radio s tim napajanjem, da li je moguce da je opet do napajanja ??

Softverska strana nije sigurno pokusao sam sve, ram nije vjerovatno, memtest poslije 7 sati prosao bez errora. Je li moguce da je do napajanja, graficke, kako da istestiram to sve da bih pronasao krivca ??

Konfiguraciju imate pod Moj pc.

EDIT: Desava se nakon 10ak minuta igranja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 0:39 (UnknownUser).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Racunar 'zaledi' u nekim igrama.

Kakva je temperatura grafičke?

13 godina
neaktivan

Trenutno 42c°, dok u igri ostavim speed fan ukljucen i spustim igru na brzinu najveca koju sam uocio bila je 55c°..

13 godina
neaktivan

Eh evo slika uhvacena dok igram max payne 3, prikazane su max dostignute temperature i ostalo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
UnknownUser kaže...

Eh evo slika uhvacena dok igram max payne 3, prikazane su max dostignute temperature i ostalo. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice