Računalo naglo usporeno

poruka: 5
|
čitano: 4.298
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Računalo naglo usporeno

Prijatelj mi se tuži da mu pc u zadnjih par dana jako usporia, da mu iz cista mira youtube blokaje,sve je usporeno, sta god radi uzme 100 god, loadanje igre itdd... ja sam prvo posumnja da je hdd na idzdisaju, al nema bad sectora i smart status je ok ( ima 28000 ranih sati da napomenem) u task menegeru cpu usage nije visok u idleu, virusa nema prema avastu, neznam sta jos moze bit, ima li ko kakvu ideju, znam da ima dvojezgrenog athlona na 2.90 ghz,i to mu se dogodilo prije 2 dana iz cista mira.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Računalo naglo usporeno
athlon64 kaže...

Prijatelj mi se tuži da mu pc u zadnjih par dana jako usporia, da mu iz cista mira youtube blokaje,sve je usporeno, sta god radi uzme 100 god, loadanje igre itdd... ja sam prvo posumnja da je hdd na idzdisaju, al nema bad sectora i smart status je ok ( ima 28000 ranih sati da napomenem) u task menegeru cpu usage nije visok u idleu, virusa nema prema avastu, neznam sta jos moze bit, ima li ko kakvu ideju, znam da ima dvojezgrenog athlona na 2.90 ghz,i to mu se dogodilo prije 2 dana iz cista mira.

Skini Ccleaner (napravi čišćenje fileova i registry baze) i malwarebytes pa malo proskeniraj.

E da skini si i auslogic disk defrag pa defragmentiraj disk, to bi moralo pomoć.

Možeš skinut i HD tune pa proskenirat disk na bad sektore.

Valentin
17 godina
neaktivan
Računalo naglo usporeno

kod iznenadnog usporavanja pc-a i visokog zauzeća procesora, prvo bi trebalo isključiti pojavu virusa koje možda avast nije detektirao
pa evo posluži se i provjeri mbam (free verzija bez isprobavanja plaćene koju će ponuditi) hitman pro 3 (aktivirati free licencu ako je potrebno čišćenje) ..kod hitmana obratiti pozornost na eventualno lažno pozitivne, on ide i sa sticka,dovoljno ga je skinuti i kopirati na stick

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Možeš skinut i HD tune pa proskenirat disk na bad sektore.

a kako bi bilo da pročitaš moj post? Btw disk je svjeze defragan.

seneka kaže...

kod iznenadnog usporavanja pc-a i visokog zauzeća procesora, prvo bi trebalo isključiti pojavu virusa koje možda avast nije detektirao
pa evo posluži se i provjeri mbam (free verzija bez isprobavanja plaćene koju će ponuditi) hitman pro 3 (aktivirati free licencu ako je potrebno čišćenje) ..kod hitmana obratiti pozornost na eventualno lažno pozitivne, on ide i sa sticka,dovoljno ga je skinuti i kopirati na stick

ok preporucit cu mu jos par programa za sekniranje onda

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
nek skine,uniblue speed up my pc i uniblue registry booster,vjeruj mi da ce mu pomoci!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice