Imam problem s ovim errorom.Svaki put kad pokrenem igru(pes) i završim tekmu izbaci mi prozorčić s ovom porukom i sve što mogu napraviti jest kliknuti na ''ok''.tad me izbaci iz igre te ne mogu ništa spremiti.Probao sam reinstall ali problem je ostao.Skinuo sam novu igru pošto sam mislio da je možda zip file oštećen,istu večer je sve bilo normalno,ali drugi dan mi opet taj error izbacilo...probao sam popraviti registre(Registry Mechanic),ali je problem ostao.Skenirao sam komp s Malwarebytesom ali ništa.Nešto sam guglao ali rješenja za taj problem-nigdje,uglavnom piše da se javlja zbog gubitka nekih podataka/registara u kompu.Ima dosta upita ali,kako sam skužio,taj je problem dosta ''misteriozan''.Čudno mi je što mi tu grešku izbacuje samo za PES iako sam skinuo 2 različite verzije igre,sve ostale igre rade bez ikakvih problema.Skinuo sam i Microsoft C++ redist,error ostao
Zna li netko kakav pouzdan registry repair alat ili bi to moglo imati veze s virusima ili čak oštećenjem neke od komponenti računala?