Pucketanje LCD LED VOX 32880

poruka: 7
|
čitano: 6.657
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

kupio sam pre jedno 2 meseca LCD led Tv VOX 32880 .u skorije vreme pojavilo se nekakvo puckanje u tv-u,ne znam kako da vam objasnim kakvo je to pucketanje da bi vam bilo jasnije :( upocetku nisam primecivo,ali sad me nervira :\ to pucketanje bude jednom ,pa za nekoliko minuta opet ,neki put pukne jedno pa za neku sekundu puke opet :( mnogo me nervira,ne znam sta da radim:( i jos nesto : u upustvu pise da nevalja da se poveze LCD TV na komp sa HDMI kablom,pise kao moze da dodje do nekih radio smetnji i preporucuje se VGA prikljucak da nije to do hdmi kabla ,pa zbog toga mi se javlja to pucketanje ,sta vi znate o ovom ? POMOC !

0 0 hvala 0
14 godina

za problem neznam al ovo da se preporuca VGA ispred HDMI su ciste nabuloze... kako bi onda imal zvuk na tv?  znam jako puno ljudi a i sam imam doma tv spojen preko HDMI i nikakvih problema nema... upalim TV na HDMI ulaz i komp automatski podesi rezolucija na nativnu TV-a i prebaci zvuk na TV, nikakvih problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Imao sam iskustva s "pucketanjem" na starom CRT-u i sad moja tetka ({#}) ima na svom LCD-u.

U oba slučaja je bila riječ o samoj on/off sklopki i/ili napajanju. Ne znam preciznije reći, ali u tom dijelu TV-a je bio problem.

Nakon nekog vremena se pucketanje ubrzalo, kad bi se TV ohladio usporilo bi, a onda bi nakon par tjedana takvog korištenja prestao raditi.

Welcome my son...
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 14:01 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pucketanje LCD LED VOX 32880

znaci do TV je problem ? sta mi ti preporucujes da nosim tv u servis ili ?

13 godina
neaktivan

znaci problem je do TV  ? sta mi ti preporucujes da nosim tv u servis ili ?

13 godina
neaktivan

znaci problem je do TV  ? sta mi ti preporucujes da nosim tv u servis ili ?

13 godina
neaktivan

matori ,znam ljude koji su spajali lcd hdmi kabal na komp i nista se nije desavalo i nikad mi nije neko rekao nesto lose ili da se pozalio da mu lose radi lcd,nego me je to uplasilo sto pise u upustvu od LCD-a . hvala u svakom slucaju

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice