Do prošle godine sam koristio mini laptop "Asus eee .." 10 inch i sve mi je radilo super.
Sad sam preko prijatelja, nabavio drugi mini laptop (isto 10 inch") marke "Acer aspire one" i imam jedan veliki problem.
Dosta programa kad ih pokrenem otvori se prozor koji je (po visini) veči od mog screena tako da su sve donje komande programa nedostupne jer su van screena i ne mogu nikako doči do njih a prozor nikako ne mogu smanjiti.
Na prijašnjem laptopu to se isto dešavalo ali to bi lako rješio nekakvom promjenom rezolucije nakon desnoga klika na neku ikonicu u systray.
Žao mi sad da samo zbog toga vraćam laptop jer sve ostalo mi radi super i praktičan mi je kad idem na put
Ima li ko da zna kako da rješim taj problem
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji ti je operativni system? pokusaj desnim klikom na desktop, doci do rezolucije ili do control centra svoje graficke kartice i tu promjeni rezoluciju.
-vertikalna rezolucija je katastrofa.. zato je stari driver (pod XPom) imao opciju auto-scrollanja. Rješenje može (neovisno o OSu) biti jedino kroz driver, traži razne verzije, vjerojatno stariji driver radi OK.