pozdrav!
-kupio sam novi monitor (SmartVision 20,1" wide,W2005S12-D,LCD),i u uputama pise da je najbolji rezim rada za njega 1680x1050 na 60 Hz.
-taj rezim rada sam narihtao preko graficke kartice(ATI 4850)(windowsi u display settingsu nemaju u ponudi takvu rezoluciju)
-tu sad nastaje problem.kad pokrenem football manager ,sama igra a poslje izlaska iz igre rezolucija poblesavi i vrati se na 1024x768 i naravno ikone su ko neboderi(usput moram reci da tipka Windows pokraj ctrl-a i alta jednostavno ne radi tj ne baca me na windowse nego ostajem u igri s tim da se vidi da se windowsi pokusavaju pokazati ali ih nesto koci)
-kod restartanja kompa automatic log on screen i ona ikona gdje morate kliknuti je naravno u rezoluciji 1024x768 takve su i ikone sve dok se ne digne graficka,tj dok se pored sata ne pokaze ikona ATI,onda se sve vrati na 1680x1050.
-driveri od graficke najnoviji
-driveri od monitora-nema,nisam dobio nikakav cd sa driverima uz monitor.Pokusao sam googlati ali bez uspjeha!
win xp sp3
kako rijesiti problem?
hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo da ti velim,kod nekih igara te tipke kao Windows key,ALt+F4,Ctrl+Esc,itd, ne vračaju na desktop ako je igra isprogramirana da te tipke ne rade ako igra radi.Kaj se tiče rezolucije,najvjerojatnije je došlo do neke greške prilikom instalacije drivera od grafičke pa ih probaj reinstalirati,isto tako pogledaj ako su ti Windowsi uopće prepoznali monitor u Device Manageru.Ako ti ne kaže dobar monitor onda moraš skinuti neke drivere za monitor.Jer može biti da kada si mjenjao monitor Windowsi nisu registrirali novi monitor,te prije isbriši drivere od starog monitora.
reinstalirao sam drivere od graficke i sad sve radi ok :)