Problemi sa zvukom

poruka: 4
|
čitano: 1.547
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problemi sa zvukom

pozz

maticna: asus maximus formula x38 vista 64x driveri

problem: posto imam posebno zvucno spojio sluje napred na kucistu radi prostora e sad pre neki dao mi je sve normalno radilo jednostavno pojacam liniju i sluje su spojene svira na jednom i na drugom a sad vise nece na zvucnicima.

probo sam iskljucit sluje i ostavit samo zvucnike od linije ali nece,obriso sam drivere ponovo stavio i opet nista isti problem

edit: probo sam i drivere ponovo instalirat za graficku i nece

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 19:09 (ljuta_357_guja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problemi sa zvukom

niko nista a ????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problemi sa zvukom

problem: posto imam posebno zvucno spojio sluje napred na kucistu radi prostora e sad pre neki dao mi je sve normalno radilo jednostavno pojacam liniju i sluje su spojene svira na jednom i na drugom a sad vise nece na zvucnicima....

NERAZUMIJEM!!! imas i sluske i zvucnike koji su spojeni pozadi a sluske naprijed??? i koja ti je zvucna???

[url=http://www.derventacafe.com]Derventa[/url]
15 godina
neaktivan
RE: Problemi sa zvukom
BadDog_ES kaže...

problem: posto imam posebno zvucno spojio sluje napred na kucistu radi prostora e sad pre neki dao mi je sve normalno radilo jednostavno pojacam liniju i sluje su spojene svira na jednom i na drugom a sad vise nece na zvucnicima....

NERAZUMIJEM!!! imas i sluske i zvucnike koji su spojeni pozadi a sluske naprijed??? i koja ti je zvucna???

heh ma ne napred su mi spojene slusalice a iza zvucnici od linije ali naso sam kvar hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice