Evo ovako ljudi,naime imam Speedling Medusa NX Stereo Headset i sve me super sluzilo do jucer kad mi je prestala radit desna strana slušalica pa sam rastvorio slušalice i probao skužit di je problem.Naime na slici 3 je tako bilo spojeno kad san otvorio i odma je zica iskocila jer nije bilo dobro zalemljeno , pa sam ja probao sa ovom zicom trazit kontakt na druge lemove , na slici 3 radi samo desna slusalica , a na slici 4 rade obadvije ali nisu raspordene , znaci kao da imam 2 desne slusalice , zvuk je takav , pa ako ima neko da zna kako bih trebao zalemit nek se javi :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ovako ljudi,naime imam Speedling Medusa NX Stereo Headset i sve me super sluzilo do jucer kad mi je prestala radit desna strana slušalica pa sam rastvorio slušalice i probao skužit di je problem.Naime na slici 3 je tako bilo spojeno kad san otvorio i odma je zica iskocila jer nije bilo dobro zalemljeno , pa sam ja probao sa ovom zicom trazit kontakt na druge lemove , na slici 3 radi samo desna slusalica , a na slici 4 rade obadvije ali nisu raspordene , znaci kao da imam 2 desne slusalice , zvuk je takav , pa ako ima neko da zna kako bih trebao zalemit nek se javi :)
Trebaš imat lemilicu od 30w, tinol žice i cinol mast. Lemilicu zagrijati, onda na zvućnik malo staviš cinol masz i tinol staviš a na žici staviš malo cinol mast i tinol zalemiš na sluške i to je to. Onda je rješen problem.
EDIT:
ako nemaš lemilicu za taj možeš obratiti u servis tv pa se tamo zamoliš i začaš zalemit. :)
Znaci samo je problem sto nema masti , nego je zalemljeno samo tako bez tog?
A ovo sto si rekao da stavim na zvucnik znaci bas na ovaj veliki dio di je ova crta od markera?
Znaci samo je problem sto nema masti , nego je zalemljeno samo tako bez tog?
Može se zalemit bez masti ako ga neće primi a potrebno cinol mast stavi a da omekša lem i dobiva dobar spoj.
Znaci samo ih moram ponovo zalemit kao na slici 3 , da je dobar i cist lem?
Pozdrav svima, pukao mi je kabal na slušalicama steelseries sibera v2, pukao je točno gdje se kabal širi na mic i sluške kod one gule gumene, u žicama ima nekog konca i šta ja znam čega sve ne, jel zna itko majstora koji bi mogao taj kabal zamjeniti ili zalemiti..žao mi je da mi takve slušalice stoje doma u kutiji kad su stvarno hebene.
Pozdrav svima, pukao mi je kabal na slušalicama steelseries sibera v2, pukao je točno gdje se kabal širi na mic i sluške kod one gule gumene, u žicama ima nekog konca i šta ja znam čega sve ne, jel zna itko majstora koji bi mogao taj kabal zamjeniti ili zalemiti..žao mi je da mi takve slušalice stoje doma u kutiji kad su stvarno hebene.
Znan ja jednog mestra koji ce ti to besplatno napravit.. .
jedini problem je sta nis inapisa odakle si a on je iz australije pa ako si mu negdi blizu skokni do njega .....