Problemi sa slušalicama(lemljenje)

poruka: 7
|
čitano: 5.639
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo ovako ljudi,naime imam Speedling Medusa NX Stereo Headset i sve me super sluzilo do jucer kad mi je prestala radit desna strana slušalica pa sam rastvorio slušalice i probao skužit di je problem.Naime na slici 3 je tako bilo spojeno kad san otvorio i odma je zica iskocila jer nije bilo dobro zalemljeno , pa sam ja probao sa ovom zicom trazit kontakt na druge lemove , na slici 3 radi samo desna slusalica , a na slici 4 rade obadvije ali nisu raspordene , znaci kao da imam 2 desne slusalice , zvuk je takav , pa ako ima neko da zna kako bih trebao zalemit nek se javi :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problemi sa slušalicama(lemljenje)
Problematičar kaže...

Evo ovako ljudi,naime imam Speedling Medusa NX Stereo Headset i sve me super sluzilo do jucer kad mi je prestala radit desna strana slušalica pa sam rastvorio slušalice i probao skužit di je problem.Naime na slici 3 je tako bilo spojeno kad san otvorio i odma je zica iskocila jer nije bilo dobro zalemljeno , pa sam ja probao sa ovom zicom trazit kontakt na druge lemove , na slici 3 radi samo desna slusalica , a na slici 4 rade obadvije ali nisu raspordene , znaci kao da imam 2 desne slusalice , zvuk je takav , pa ako ima neko da zna kako bih trebao zalemit nek se javi :)

Trebaš imat lemilicu od 30w, tinol žice i cinol mast. Lemilicu zagrijati, onda na zvućnik malo staviš cinol masz i tinol staviš a na žici staviš malo cinol mast i tinol zalemiš na sluške i to je to. Onda je rješen problem.

EDIT:

ako nemaš lemilicu za taj možeš obratiti u servis tv pa se tamo zamoliš i začaš zalemit. :)

Nenad
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 17:55 (Nello).
15 godina
neaktivan

Znaci samo je problem sto nema masti , nego je zalemljeno samo tako bez tog?
A ovo sto si rekao da stavim na zvucnik znaci bas na ovaj veliki dio di je ova crta od markera?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 17:57 (Problematičar).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problematičar kaže...

Znaci samo je problem sto nema masti , nego je zalemljeno samo tako bez tog?

Može se zalemit bez masti ako ga neće primi a potrebno cinol mast stavi a da omekša lem i dobiva dobar spoj.

Nenad
15 godina
neaktivan

Znaci samo ih moram ponovo zalemit kao na slici 3 , da je dobar i cist lem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima, pukao mi je kabal na slušalicama steelseries sibera v2, pukao je točno gdje se kabal širi na mic i sluške kod one gule gumene, u žicama ima nekog konca i šta ja znam čega sve ne, jel zna itko majstora koji bi mogao taj kabal zamjeniti ili zalemiti..žao mi je da mi takve slušalice stoje doma u kutiji kad su stvarno hebene.

Mr.MojoRisin
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
kazo99 kaže...

Pozdrav svima, pukao mi je kabal na slušalicama steelseries sibera v2, pukao je točno gdje se kabal širi na mic i sluške kod one gule gumene, u žicama ima nekog konca i šta ja znam čega sve ne, jel zna itko majstora koji bi mogao taj kabal zamjeniti ili zalemiti..žao mi je da mi takve slušalice stoje doma u kutiji kad su stvarno hebene.

Znan ja jednog mestra koji ce ti to besplatno napravit.. .

jedini problem je sta nis inapisa odakle si a on je  iz australije pa ako si mu negdi blizu skokni do njega .....

{#}{#} 

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice