Bog svima, imam nekakvih problem u radu ovog stroja, a ne znam u čemu je problem. Naime, prije neki dan komp se resetirao sam i od tada to radi sve češće i češće. Uopće nemam pojma je li to neki problem sa hardwerom ili softwerom. Unaprijed hvala!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za početak defragmentiraj diskove,skini CCleaner i počisti s njim sve a nebude li to bilo učinkovito,otvori kučište i malo počisti jer ti se nakuplja dosta prašine u njemu i onda ti je PC spor..
hmm.moze bit oboje.......jesi li u zadnje vrijeme sto nadograđivao....mozd ti je napajanje preslabo
....mozd ti za grafu driveri nisu dobri ili tako nesto
a moguce da je to samo neki virus koje je miran kad je tvoj komp ugasen LOL@
Jeli obični restart ili Blue Screen of Death?
Hvala na odazivu. Obični restart. U prosincu prošle godine mijenjao sam napajanje, da nije nešto s tim. Radi se o ATX P4 (400 watno).
Koji je ostatak PC-a i koje su temperature?
to mogu bit..ili driveri..ili sheban HDD...ali ako si windovse instalirao sam..i ako ti je SATA hdd..a nisi sata drivere instalirao..onda ti je to..ili se resetira nako mjesec dva..ili bloka debelo..
to mogu bit..ili driveri..ili sheban HDD...ali ako si windovse instalirao sam..i ako ti je SATA hdd..a nisi sata drivere instalirao..onda ti je to..ili se resetira nako mjesec dva..ili bloka debelo..
Probaj provijeriti onaj kabel od napajanja mozda ti nije bas ljepo sjeo u napajanje.