Problemi u radu kompa.

poruka: 9
|
čitano: 1.469
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problemi u radu kompjutera,molim pomoć!!

Bog svima, imam nekakvih problem u radu ovog stroja, a ne znam u čemu je problem. Naime, prije neki dan komp se resetirao sam i od tada to radi sve češće i češće. Uopće nemam pojma je li to neki problem sa hardwerom ili softwerom. Unaprijed hvala!!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problemi u radu kompa.

Za početak defragmentiraj diskove,skini CCleaner i počisti s njim sve a nebude li to bilo učinkovito,otvori kučište i malo počisti jer ti se nakuplja dosta prašine u njemu i onda ti je PC spor..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problemi u radu kompa.

hmm.moze bit oboje.......jesi li u zadnje vrijeme sto nadograđivao....mozd ti je napajanje preslabo

....mozd ti za grafu driveri nisu dobri ili tako nesto 

a moguce da je to samo neki virus koje je miran kad je tvoj komp ugasen LOL@

amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problemi u radu kompjutera,molim pomoć!!

Jeli obični restart ili Blue Screen of Death?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
RE: Problemi u radu kompjutera,molim pomoć!!

Hvala na odazivu. Obični restart. U prosincu prošle godine mijenjao sam napajanje, da nije nešto s tim. Radi se o ATX P4 (400 watno).

17 godina
neaktivan
Problemi u radu kompa.

Koji je ostatak PC-a i koje su temperature?

Area-51 m15x

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problemi u radu kompa.

to mogu bit..ili driveri..ili sheban  HDD...ali ako si windovse instalirao sam..i ako ti je SATA hdd..a nisi sata drivere instalirao..onda ti je to..ili se resetira nako mjesec dva..ili bloka debelo..

kopirajte si ovo u potpis....ako misliste....da bi vistu trebalo ukinut....i da je kingmax definintivno....best buy na trzistu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problemi u radu kompa.
kleky kaže...

to mogu bit..ili driveri..ili sheban  HDD...ali ako si windovse instalirao sam..i ako ti je SATA hdd..a nisi sata drivere instalirao..onda ti je to..ili se resetira nako mjesec dva..ili bloka debelo..

Kad je restart zbog drivera obično bude BSoD.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran
Problemi u radu kompa.

Probaj provijeriti onaj kabel od napajanja mozda ti nije bas ljepo sjeo u napajanje.

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice