ovak imam par pitanje u vezi softwarea......i hardwarea.....
1. pitanje: prije par dana na komp mi se je ubacio virus Brontok (crv inače, sigurno to znate,ali.....
),ali sam ga valjda uspio obrisati sa Avastom 4.8 Pro (crackiran,nema se love za licencu) i provjerio sam ga sa Malwarebytes' Anti-Malware programom.....nasao je par virusa na kompu i uspjesno obrisao....e sad dolazimo do stvarnog problema virusa pod imenom (slika 1.) kojeg Avast nađe i na C i D disku ali nikako ga ne izbriše ni stavi u karantenu ni slično......i da kažem spomenuti virus pod (slika 1.) ne nađe MAlwarebytes' Anti-Malware.....može li pomoć oko toga???? kojim programom da ga uklonim....znam da je najbolje da formatiram obadvije particije, ali imam vaznih stvari kako na jednoj tako i na drugoj......win cu nove sigurno instalirat (vjerojatno 7) kad nabavim vanjski HDD (buraz ce mi ga dati). sta za sada mogu srediti????? help...... (ovo mi je najvažnije)!!!!
2.pitanje: s kojim programom mogu namjestiti titlove koji kasne (jel oni to mogu učiniti automatski)?? za gledanje koristim GOM PLAYER i imam instalirane K-LITE 5.1 kodeke......
3. pitanje: drugi komp pod MOJ PC na koliko mogu OC-ati taj procesor sa stock coolerom i novom termalnom pastom i par hladnjaka (80 mm ili 120 mm)
....MODOVI nemojte mi dati karton jer sam nagruvao svakakva pitanja pod jednu TEMU.....
Hvala