Pozdrav,kupio sam http://www.superwarehouse.com/MSI_VOX_II_TV_Tuner/VOX_II/p/1502129,instalirao,napravio sve kako treba,ali nijedan program mi ne radi.u čemu je problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,kupio sam http://www.superwarehouse.com/MSI_VOX_II_TV_Tuner/VOX_II/p/1502129,instalirao,napravio sve kako treba,ali nijedan programmi ne radi.u čemu je problem?
MSI VOX II TV Tuner Features
- Pen drive size TV tuner stick with analogue TV reception features, enables PCs to be a multi receiving entertainment station, with a simple USB 2.0 connection.
- Supports universal analogue TV standards (PAL / NTSC)
- Portable USB device, powered by USB power; no any external power required
- Built-in advanced high-quality silicon tuner for watching TV on desktop or laptop PCs
- Build-in professional media processor chip
- High-speed USB 2.0 transmission
- Supports real-time video recording Scheduled recording in MPEG 1 / 2 / 4 format (MPEG-4 is compatible with DivX or Microsoft MPEG-4)
(Note: code need to be downloaded from internet) - Supports Time-Shifting function
- Supports Still Image capture in JPEG or BMP format
- Pearl color which highlight ultra small form factor; the same size as a USB flash drive, pocket size, easy to carry to anywhere
-analogni TV programi? Bez DVBt-a nema ništa...
-kako gledaš TV program posljednjih godinu dana? Analogno je ugašeno (nema više signala), prebačeno na digitaliju. Na starim TVima je 'ona mala kutijica' tj. DVBt-prijamnik za kojeg si i dobio 'kupon' za kupnju... Novi TVi (LCD) imaju ugrađen prijamnik, ili kosristiš ipTV.
-kako gledaš TV program posljednjih godinu dana? Analogno je ugašeno (nema više signala), prebačeno na digitaliju. Na starim TVima je 'ona mala kutijica' tj. DVBt-prijamnik za kojeg si i dobio 'kupon' za kupnju... Novi TVi (LCD) imaju ugrađen prijamnik, ili kosristi
imam inače par godina taj uređaj,to je prije brat imao,na početku mu je radilo,ali onda je prestalo,sad sam ja to opet instalirao,znači trebam antenu kupiti?
-antena služi primanju signala, ali SIGNALA za anoglogiju više NEMA. Antena sad služi za DVBt jer je antena, samo antena, promjenjen je standard-signal kojeg analogija ne može primiti (kao npr satelitski signal... oznake DVB-S=sat DVBt=terrersital=zemaljski...).
Potreban je prijamnik, antena je sporedna (naravno antena je potrebna).
Potreban je prijamnik, antena je sporedna (naravno antena je potrebna).
Znači,trebam prijamnik i antenu?
Možeš mi još samo reći kak se kreću cijene prijamnika,ne mogu ih naći u katalogu od HG-spota
adm... nekakvu antenu (žicu) uvjek dobiješ, vanjska antena je u pravilu jača, ali možda nije potrebna. btw, sad postoje 'digitalne' antene, to je samo trgovački marketing, jer antena je samo komad aluminija-žica, sve je to isto.
napomena: za domaće programe je dovoljan mpeg2, za druge kao SLO je potreban mpeg4, cijena je obično viša za mpeg4... negdje je navedeno umjesto mpeg4, h.264 to je ista stvar.
adm... nekakvu antenu (žicu) uvjek dobiješ, vanjska antena je u pravilu jača, ali možda nije potrebna. btw, sad postoje 'digitalne' antene, to je samo trgovački marketing, jer antena je samo komad aluminija-žica, sve je to isto.
napomena: za domaće programe je dovoljan mpeg2, za druge kao SLO je potreban mpeg4, cijena je obično viša za mpeg4... negdje je navedeno umjesto mpeg4, h.264 to je ista stvar.
zahvaljujem