Problem sa pingom u COD4, a brzina interneta super

poruka: 2
|
čitano: 1.991
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa pingom u COD4, a brzina interneta super
Poštovani, imam jedan problem, a doista je cudan!! Naime koristim internet u Zg odmah zid do susjeda i signal je Signa streght 100%, a Link Quality 90%!! Internet je super, a odnosno brzuna je zadovoljavajuca i u svako doba dana internet super brzinom otvara stranice koje zelim i kada je susjed doma i kada nije, no problem je slijedeci... Kada udem u iigricu COD4, ping nepada ispod 400, sto je u najmanju ruku katastrofa, igrati se ne moze, odem na net, super brzo otvara stranice i to sve vrste... Zanima me da lise moze nesto u postavkama modema ili igrice uciniti???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa pingom u COD4, a brzina interneta s
mp9 kaže...
Poštovani, imam jedan problem, a doista je cudan!! Naime koristim internet u Zg odmah zid do susjeda i signal je Signa streght 100%, a Link Quality 90%!! Internet je super, a odnosno brzuna je zadovoljavajuca i u svako doba dana internet super brzinom otvara stranice koje zelim i kada je susjed doma i kada nije, no problem je slijedeci... Kada udem u iigricu COD4, ping nepada ispod 400, sto je u najmanju ruku katastrofa, igrati se ne moze, odem na net, super brzo otvara stranice i to sve vrste... Zanima me da lise moze nesto u postavkama modema ili igrice uciniti???

Preko Wi-Fija cesto ping raste. Meni je router u prizemlju kuce, a ja sam na katu i takoder mi je ping podosta varirao (iako je brzina neta bila vise nego dobra) pa sam morao spojiti dobrim starim kabelom.

Ofc.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice